holivudska-zvezda-je-prosla-kroz-neverovatnu-transformaciju-zbog-uloge:-bukvalno-niko-ne-moze-da-ga-prepozna,-mozete-li-vi?

28.07.2019. 08:05

Holivudski glumac Džon Travolta se za ulogu u filmu „Fanatic“ potpuno transformisao. Ako ste uspeli na prvi pogled da shvatite da je on, svaka čast.

Džon Travolta Foto: Profimedia

U filmu „Fanatic“ Džon Travolta glumi Muzia, najvećeg obožavatelja fiktivne filmske zvezde Hantera Danbara, koji je toliko opsednut svojim omiljenim glumcem da je spreman sve da učini kako bi se dokopao njegovog autograma. 

Džon TravoltaFoto: Profimedia

Kao i svaki dobar glumac Džon je veoma temeljno pristupio liku. Pored toga što izgleda kao uvrnuti naučnik u havajskoj košulji iz njega dopire neka zla kob, što je odlčian vizuelni identitet za potrebe filma.

Džon TravoltaFoto: Profimedia

Glumac se poslednjih godina povukao iz šou-biznis mašinerije posle brojnih priča o njegovom privatnom životu, deci, partnerima i partnerkama.

Naročito smrti sina Džeta nije više bio zainteresovan da komunicira sa medijima jer kako je rekao 2014. godine u jednom intervjuu: „Život mi više uopšte nije imao smisla, i dugo mi je trebalo da se oporavim.“