holivudski-glumac-je-preziveo-najgore-stvari-u-zivotu-i-zakleo-se-da-nece-imati-porodicu-danas-ima-54-godine-i-izgleda-kao-bog

29.03.2019. 19:56

Kijanu Rivs i Džulija Roberts imaju nešto zajedničko. Ostali su zaleđeni u vremenu i izgledaju poptuno isto kao i na početku karijere. Da li je u pitanju Dorijan Grej sindrom (slika na tavanu koja stari umesto njih) ili prokleto dobra genetika? Iako je glumac imao jako teške životne trenutke, njegova devojka Dženifer Sin je izgubila dete 1999. godine posle čega su se rastali, privatne prepreke nisu ga sprečile da profesionalno blista iz godine u godinu.

Zatvori

Kijanu Rivs

Kanadski glumac Kijanu Rivs (54) zvezda triologije “The Matrix” i blokbastera “John Wick” je uzor mnogim muškarcima u Holivudu. Vreme prolazi, osim brade, ništa se nije promenilo.

Rivs u Los Anđelesu 2008. godine

Rivs je pre četiri gostovao u emisiji Grejema Nortona. Voditelj i glumac su isto godište, pa se Norton našalio da Rivsu “može da mu bude deda”, ako se uzme u obzir koliko drugačije izgledaju.

Kijanu u kupovini 2012. godine

Kijanu je par puta bio optuživan od strane tabloida da je imao plastične operacije, ali glumac se nikad nije bavio ovim nagađnjima.

Glumac na aerodromu 2014. godine

Fotografije sa premijere filma “John Wick” jasno govore da Rivs ne stari. Glumac nije imao običaj da priča o svom lifestyle-u, ishrani i vežbanju, ali je napomenuo da je veoma zainteresovan za budizam i meditaciju. “To je jedini način da se odvojim od svakodnevnice koja ume da me guši”.

Kijanu Rivs 2015. godine

Izgleda da nećemo nikad dobiti odgovor na pitanje kako Rivs izgleda kao tridesetogodišnjak, osim da uz pomoć meditacije pronalazi duševni mir.

Kijanu na premijeri filma Džon Vik

Jedno je sigurno Rivs je srećan bez obzira na sve i to se vidi.