„hteo-sam-sebi-da-oduzmem-zivot,-uzimao-narkotike-i-zlostavljao-zene“:-isposvest-najvece-muzicke-zvezde-ostavlja-bez-teksta

04.09.2019. 07:00

Džastin Biber je na Instagramu objavio saopštenje o svom problematičnom privatnom životu. Jedna od najvećih tinejdžerskih zvezda modernog doba otvoreno je priznao da je do svoje 19. godine imao problema sa narkoticima, kao i da su mu suicidalne misli u jednom periodu života bile svakodnevica.

Džastin Biber Foto: justinbieber / Instagram

Džastin Biber je napisao da mu se sa 12 godine život okrenuo naopačke kada je od nepoznatog dečaka postao globalna senzacija koju su ljudi voleli i mrzeli. U objavio je istakao da je izgubio kompas jer je pre nego što je postao punoletan imao milione i sve što je poželeo mogao je dobije odmah. Teško se nosio s usponima i padovima, a pre 19. godine bio je zavisnik od narkotika.

„Užasno je veliki pritisak za dečaka da prolazi kroz takve stvari. Ja do 18. godine uopšte nisam bio sposoban za stvaran život u stvarnom svetu. Tome je kumovala i činjenica da sam došao iz nestabilne porodice“, napisao je pevač i dodao da je sve svoje najgore odluke doneo do 20. godine.

Priznaje da je u jednom periodu bio užasan prema ženama, zlostavljao ih i bio besan. Napisao je da se distancirao od svih koji su ga voleli. Danas je zahvaljujući veri, kaže, bolji čovek i imao je blagoslov da u život dobije ljude koji ga istinski vole.

Džastin Biber kaže da mu je brak s Hejli Boldvin pomogao da bude dobar čovek jer brak ljude uči strpljenju, poniznosti, obavezama i svemu onome što čini dobre ljude.

„Isus vas voli“, poručio je pevač na kraju.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.