U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

  KURŠUMLIJA- Mali Novak Milojević (11) iz Rudara kod Kuršumlije ide na operaciju očiju, koja je zakazana za 22. septembar na Klinici “Eliksir” u Novom Sadu. Potrebna sredstva prikupili su čitaoci Topličkih vesti.

  Njegov otac Miroslav se zahvalio svim dobrim ljudima koji su uplatili novac:

  “Novak boluje od ambliopije oba oka koja je otkrivena kada je pošao u prvi razred. Bez operacije postoji opasnost da u potpunosti izgubi vid. Veće dve godine se leči u klinici “Eliksir” u Novom Sadu a operacija kojom će mu biti vraćen vid u potpunosti zakazana je za 22. septembar. Zahvaljujem se svima koji su pomogli da moj sin ode na operaciju. Nemam reći kojima bih iskazao svoju sreću što će moj Novak ponovo da vidi sto posto a da nije bilo dobrih ljudi to se nikada ne bi dogodilo. Hvala svima”.

  Pročitajte i…  Nagrada za film učenika škole u Donjem Kordincu

  Miroslav pojašnjava da sama operacija košta 100.000 dinara. Međutim, novac je potreban i za hotel, terapiju posle operacije i kontrole. Smatra da će uplaćena sredstva biti dovoljna.

  Miroslav sa sinom živi u Rudaru kod Kuršumlije u kući svoje majke gde se doselio iz Bora pošto je ostao bez posla. Supruga ga je napustila pre četiri godine.

  Čitaoci Topličkih vesti su još jednom pokazali da su humani ali i koliko ih ima.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=471671

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here