i-dalje-cela-srbija-bruji-o-jovicevom-hit-potezu-i-njegova-popularnost-sada-je-na-vrhuncu:-njegova-zena-krije-se-od-velike-pompe,-a-prava-je-prirodna-lepotica!

06.09.2019. 11:57

U toku je utakmica između Srbije i Portorika, a „Orlovima“ je neophodan trijumf kako bi obezbedili plasman u osminu finala.

Stefan Jović sa suprugom Foto: stefanjovic / Instagram

No, uprkos tome što je već druga tekma na tapetu, i dalje je na društvenim mrežama vruća tema pokušaj Stefana Jovića da utrči na teren tokom finiša utakmice sa Italijom.

Od Jovićeve reakcije napravljen je i mim, koji je pravi hit na Fejsbuku i Tviteru, a ovim naprasitim potezom košarkaš je pokupio brojne simpatije javnosti, premda ih je oduvek i imao!

Srećom, na koncu svega, Jović nije preskočio zaštitinu ogradu, iako je bio u poštenoj dilemi, a zasluge za to idu Aleksandru Đorđeviću, Nebojši Iliću, Bobanu Marjanoviću i Stefanu Birčeviću.

Podsetimo, Jović trenutno igra u nemačkom Bajernu, a ruže mu cvetaju ne samo u karijeri, već i na privatnom planu.

Naime, on je u idiličnom braku od 2016. sa dugogodišnjom izabranicom, a iste godine su postali i roditelji.

Ipak, svadbeno veselje upriličili su u julu prošle godine i to u rodnom gradu ovog košarkaša – Nišu, na kom su se okupili i njegove brojne kolege i saigrači.

Glasina i spekulacija o njima gotovo da nema, s obzirom da ljubomorno čuvaju privatnost, a supruga ovog košarkaša nema društvene mreže, ali zato on rado i često deli njihove zajedničke fotografije.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.