i-danas-nam-preti-opasno-nevreme-protiv-koga-kisobrani-ne-pomazu:-zato-ne-izlazite-iz-kuce-bez-ova-dva-rekvizita-koja-kostaju-150-dinara!

24.06.2019. 11:22

Meteorolozi najavljuju da nam danas preti možda još gori apokaliptični scenario od onog jučerašnjeg. Pripremite se za kišu, nevreme i potop i iz kuće ne izlazite bez ova dva rekvizita!

Kišobran vam neće pomoći, nabavite kabanicu Foto: RAS Srbija

Ako ne želite da se zaglavite u gradskom kao ja juče, danas ne izlazite iz kuće bez preke potrebe. A ako je to baš neophodno onda u torbu odmah spakujte kabanicu i gumene japanke.

Posle jutrošnjeg pljuska koji nas je probudio oko 7 sati, najavljeno je da će u toku dana još nekoliko puta doći do ogromne kiše i zato je neophodno da budete dobro opremljeni.

Kabanica glavu čuva, a i ostatak telaFoto: Profimedia

Kišobrani u ovakvoj oluji ne pomažu i zato je neophodno da odmah odete do najbližih Kineza i kupite kabanicu koja košta svega 150 dinara.

Takođe, u torbu spakujte gumene japanke (sigurno imate barem jedne u kući, a ako nemate isto koštaju 150 din kod Kineza). Trebaće vam ako se u vreme pljuska zateknete na Dorćolu, Novom Beogradu, Borči i ostalim kritičnim oblastima kojima prete poplave.

I naravno, naoružajte se strpljenjem. Danas će nam baš trebati.

Poplave u Dunavskoj ulici snimak dronom