i-komentator-je-jedva-dosao-sebi-kad-je-izasla-na-teren:-tesne-helanke-rumunske-teniserke-su-glavna-tema-na-mrezama

25.05.2019. 11:29

„Ljudi, da li je ovo najizazovnija oprema u istoriji tenisa?“ pitao je komentator BT Sporta kad se na ekranu pojavila rumunska teniserka Sorana Kirstea. I pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Sorana Kirstea Foto: Twitter

Rumunska teniserka i najbolja drugarica Ane Ivanović, Sorana Kirstea, je uoči Rolan Garosa, na turniru u Nirnbergu promovisala novu opremu kojom je ostavila bez daha pripadnike muškog pola.

Yeah..sori is into the 2nd round of @NuernbergerCup. Sorana Cirstea 7 6 ✅Kristen Flipkens 6 2Congrats @sorana_cirstea pic.twitter.com/GAYZW4FSz5— Cata.M🇷🇴 (@CatallinM) May 22, 2019

Rumunka se plasirala u polufinale pobedom nad našom Ninom Stojanović u tri seta 6:4, 4:6, 2:6, ali dodatno je privukla pažnju i stajlingom na terenu.

Ona je igrala u uzanim crnim helankama, koje su ocrtavale svaku oblinu na njenom telu, a zbog njene zgodne figure i ovakvog izbora opreme reagovao je čak i komentator prenosa meča.

Sorana Cirstea back to wearing the best outfit in tennis’ history. pic.twitter.com/LOilcCSkZm— José Morgado (@josemorgado) May 22, 2019

– Ljudi, da li je ovo najseksi oprema u istoriji tenisa – rekao je u jednom trenutku komentator.

– Ljudi, da li je ovo najseksi oprema u istoriji tenisa – rekao je u jednom trenutku komentator.

Ubrzo su slike 29-godišnje teniserke ispunile društvene mreže, uz komentare da su helanke pun pogodak i da se nadaju da će ih nositi i na Rolan Garosu, koji počinje uskoro.