igor-juric-nagradu-fondacije-tijana-juric-urucio-blackom-osnovcu-damjanu-sudimcu

Učenik sedmog razreda osnovne škole „ Stojan Novaković“ Blace, Damjan Sudimac osvojio je drugo mesto na kvizu organozovanom, povodom međunarodnog dana beznednosti na internetu, od strane fondacije „ Tijana Jurić“. Na pomenutom kvizu znanja iz ove oblasti učestvovali su učenici osnovnih škola širom Srbije a Damjan je na istom pokazao izuzetno znanje iz ove oblasti.

Nagradu, učeniku osnovne škole „ Stojan Novaković“ u Blacu, Damjanu Sudimcu ispred fondacije „ Tijana Jurić“ uručio je Igor Jurić. Damjan je kao nagradu dobio tablet.

-Damjan je svim vršnjacima poručio da budu veoma oprezni prilikom korišćenja interneta i da vode računa o tome kome šalju zahteve za prijateljstva i koga prihvataju za prijatelje na društvenim mrežama.

-Želja mi je bila da lično uručim nagradu učeniku iz Blaca koji je pokazao izuzetno znanje na temu – bezbednost na internetu, istakao je Igor Jurić.

Ovom prilikom, učenici osnovne škole „ Stojan Novaković“ u Blacu imali su priliku da poslušaju radionicu na temu – bezbednost na internetu na kojoj je predavač bio Igor Jurić ispred fondacije „ Tijana Jurić“.

Blački osnovci imali su priliku da pogledaju i nekoliko edukativnih filmova snimljenih na ovu temu a po istinitim događajima koji ukazuju na to koliko veliku opreznost moraju imati prilikom korišćenja društvenih mreža.