igor-pervic-ludo-je-voleo-unuku-naseg-legendarnog-glumca:-ono-sto-je-objavila-na-fejsbuku-slama-srce-koliko-ljubavi,-koliko-uspomena

23.04.2019. 13:36

Igor Perević preminuo je u 52. godini. Odlazak glumca dočekan je kao veliki šok. Sjajne uloge su ostale iza njega, brojne ljubavi i ona, Jovana Petrović koja je na Fejsbuku objavila zajedničku sliku uz reči koje govore sve.

Igor Pervić na premijeri filma „Zona Zamfirova drugi deo“ 2016. u Beogradu Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

„Moja ljubav“, napisala je glumica i unuka legendarnog Miodraga Petrovića Čkalje (ćerka glumca, režisera i scenariste Čedomira Petrovića).

Koliko ljubavi i uspomena je stalo na ovoj slici. Sećate se sigurno njih dvoje iz vremena ljubavi koju su delili daleko od Beograda, daleko do gužve, ali ne i daleko do javnosti koju je priča o njima veoma zanimala.

Svaki put kada bi se pojavili zajedno, videla se snaga emocija koja ih je spajala. Povezivao ih je i posao pa su igrali u seriji „Seljaci“ koja se emitovala od 2006. do 2008.

Izgledalo je da će trajati zauvek, ali su se ipak, kako se pisalo rastali. Ostala je priča o vezi vrednoj pomena.

Igor Pervić je u vezu sa Jovanom Petrović koja je kao i on diplomirala glumu na Fakultetu dramskih umetosti u Beogradu, ušao nekoliko meseci nakon razvoda od bivše balerine Jelene Tinske.

Glumac je bio i u vezi sa Jasminom Holbus za koju je umeo da kaže da ga je spasla od samoubistva, nakon „skidanja sa narkotika“, ali se ljubav sa Jovanom izdvaja.

Jovana Petrović je pre petnaestak godina radila kao urednik pozorišnog programa u Domu omladine. Bavi se i humanitarnim radom kroz predstave za Kolo Srpskih sestara.