ilda-saulic-prvi-put-na-instagramu-nakon-oceve-smrti:-„zivot-ide-dalje…“

30.05.2019. 16:18

Dugo je nije bilo na Instagramu, pet dana pre očeve smrti objavila je sliku sa majkom i sestrom, a onda je usledila višemesečna pauza-do danas.

Ilda i Šaban Šaulić Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

“Život ide dalje i donosi nam i neke nove, lepe trenutke. Radujem se divnoj večeri druženja sa svojom velikom prijateljicom Džuli i njenim prelepim slikama”, napisala je Ilda Šaulić.

“Ti si naš ponos”, “Divno”, uzvraćaju je prijatelji i pratioci na Instagramu. Pevačica je veliku pažnju izazvala i kada se krajem marta pojavila na Masterklasu našeg najpoznatijeg mejk ap artiste Dušana Lazića Laze u Beogradu.

Snažna Ilda nastavlja dalje, onako kako bi i njen tata Šaban želeo, sa osmehom i velikim planovima (gledaćemo je u nedelju u novom izdanju “Balkanske ulice”).

Uz veliku očevu podršku Ilda je pre nekoliko godina stala na muzičku scenu ostvarila svoju (u to vreme) najveću želju. Šaban je često i sa ogromnim ponosom pričao o svojoj naslednici i njenom talentu.

Pored pevanja publiku je osvajala damskim stilom, koji je u domaćoj javnosti dočekan kao prekopotreban u moru vladavine opšte provokativnosti.

Imao je zbog čega da Šaban bude ponosan na ćerku, a ima i ona na njega. I te kako! Obeležio je narodnu muziku i to za nezaborav.

Šaban Šaulić poginuo je 17. februara ove godine u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Sa suprugom Gordanom Šaulić sa kojom je u brkau bio više od četiri decenije, dobio je i ćerku Sanelu i sina Mihajla.

Iza sebe ostavio je i unuke Emu, Unu i Luku.