„ili-podigni-grudi-ili-prestani-da-nosis-haljine“:-pevacicu-zbog-ove-slike-zasuli-uvredama,-a-nakon-njenog-odgovora-su-zacutali

Pevačica Tanerel Stivens (24) bila je zvezda večeri na ovogodišnjoj dodeli BET nagrada.

Iz mlade umetnice prosto je sijalo samopouzdanje dok je pozirala u haljini sa posebno dubokim dekolteom, kako prednjim tako i bočnim.

Međutim, kada su se slike pojavile na internetu, Tanerel se suočila sa bujicom uvreda.

– Stvarno si premlada da bi ti grudi ovoliko visile. Idi na operaciju podizanja, ili makar pazi šta oblačiš – poručuju joj, a to su samo blaži komentari.

Drugi, mnogo oštriji nisu čak ni za prenošenje, a Tanerel je na kraju tim povodom bila primorana da se oglasi na svojim društvenim mrežama.

Ona je izjavila da „voli da njene grudi prosto prirodno padaju“, kao i da je razmatrala da preko njih poput Kim Kardašijan nalepi traku, ali se na kraju predomislila.

– Svima koji negativno komentarišu moj današnji izgled mogu da poručim da smatram da ne treba da podižem grudi kako bih mogla da nosim najobičniju haljinu. Ja sam žena, i moje grudi vise i nemam ništa protiv toga, niti sam spremna da se menjam kako bih se dopala drugim ljudima. Želim da se fokusiram na ostvarenje svojih snova – poručila je ona na Tviteru.

– Poslednji put kad sam proverila, bilo je važno samo šta ja mislim o svom izgledu, budući da bi bilo zaista nerealno očekivati da ugodim svima, niti to želim. Međutim, želim da istaknem da su mnoge žene zaglavljene u tom krugu samomržnje samo zato što brinu o tome šta drugi misle o njima. Zato želim da nametnem temu o ljubavi prema samima sebi. Dugujete sebi da makar probate da prihvatite sebe onakvima kakvi jeste. Vaše telo, kako god da izgleda, zaslužno je za to što ste živi. I na kraju, nazdravlje. Nazdravlje i velikim i malim grudima, i onim opšuštenim i svim grudima na svetu. Nazdravlje ženama! – poručila je pevačica na opšte oduševljenje.