ilija-je-stao-pred-ogledalo-shvatio-da-ima-150-kilograma-i-da-nesto-mora-da-preduzme-tacno-godinu-dana-kasnije-postao-je-novi-covek

23.03.2019. 16:49

Ilijina transformacija počela je prvog jula 2014. godine. Samo godinu dana kasnije, postao je potpuno novi momak, a njegovu transformaciju pogledalo je više od četiri miliona ljudi.

Ilijina transformacija počela je ovako Foto: youtube

Mladi Makedonac Ilija Rakovčevik, student univerziteta „Goce Delčev“, shvatio je da je pretarao kada je ustanovio da mu je teško da se pogleda u ogledalu. U tom trenutku imao je 150 kilograma i znao je da je to poslednji trenutak da uradi nešto po pitanju svoje kilaže.

– Pogled u ogledalo bacao me je u depresiju koju bih opet lečio hranom. Nisam više to mogao da podnesem, i od tog dana kada mi je prekipelo idem u teretanu svakog dana. Fitnes je sad moj način života – ponosan je, s punim pravom, Ilija.

Naravno, pored toga, sada jede zdravu i izbalansiranu ishranu.

Uz takav režim, uspeo je da za manje od godinu dana skine 90 kilograma.

Kada sam mentalno postao spreman za promenu, usledila je i fizička transformacija i danas sam i fizički i psihički drugi čovek, pun samopouzdanja – ističe Ilija.

On sada radi na tome da inspiriše druge da krenu u akciju putem svog Jutjub kanala, a postao je i model zahvaljujući isklesanom telu.