ima-15-godina-i-sokira-roditelje-i-vrsnjake-svojim-provokativnim-izdanjima:-„ona-je-devojcica,-a-vec-ima-starijeg-decka-i-oblaci-se-kao-pevacica“

15.06.2019. 15:23

Mlada talentovana glumica Mili Bobi Braun ima 15 godina i zvezda je serije „Stranger Things“. Serija joj je otvorila holivudska vrata, pa je Mili dobila brojne angažmane u velikim filmovima koji krče put ka većem uspehu.

Mili Bobi Braun Foto: Profimedia

Mili Bobi Braun već nazivaju „holivudskom princezom“ i modnom ikonom.

Sa druge strane jedan deo javnosti smatra da se na glumicu vrši pritisak da mora da izgleda starije, pa je često na meti kritike zbog jake šminke i cipela sa visokom potpeticom na crvenom tepihu. Poslednje izdanje na premijeri filma „Godzilla: King Of The Monsters“ samo je potvrdilo da pred nama više nije devojčica.

Na dodeli Zlatnog globusa 2018. godine i dodjela pojavila u crnoj haljini u znak podrške svojim starijim kolegicama u inicijativi „Time’s Up“ protiv nasilja nad ženama. I dok je deo javnosti bio oduševljen njenim izborom odeće, drugi su je kritikovali jer je premlada za takav staljing.

Glumica je trenutno u vezi s Romeom Bekamom, sinom Dejvida i Viktorije Bekam, koji ima 16 godina. Duo se upoznao pre tri godine na dobrotvornoj gala večeri Unicefa.

Mnogi se pitaju da li su nove generacije drugačije ili je u pitanju mašinerija koja od dece pravi odrasle osobe prerano?