ima-19-godina,-britanija-je-pala-u-trans-zbog-nje,-osvaja-evropu-i-tamani-gibanicu-i-reform-tortu

Rika je, kako nam je rekla, bila veoma uzbuđena zbog prvog nastupa na jednom festivalu u našoj zemlji. Za publiku u Srbiji bila je spremila kaver jedne Rijanine pesme.

„Moja majka je iz Srbije i bila sam ovde mnogo puta. Volim ovu zemlju, hranu, muziku i ljude koji su toliko ljubazni“, rekla nam je Rika, a zatim je našu zemlju poredila sa Indijom gde je rođen njen otac.

„Postoji dosta sličnosti u porodičnim odnosima i vezama, a razlike su u kulturi i hrani. Indija ima veoma začinjenu kuhinju, kao što je jelo „tandoori“ piletina, jagnjetina sa karijem i dosta vegetarijanskih jela poput Doše… Srbija ima gibanicu, ćevape, kajmak i sjajnu pečenu jagnejtinu i prasetinu. Salate su od sjajnog paradajza i svežeg zeleniša. Slatkiši u Srbiji su sjajni poput Reform torte“.

Spremna za svetsku scenuFoto: Instagram

Roka kaže da je za Beograd veže porodica i posao.

„Moja muzika je pop, ali generalno ne volim da etiketiram muziku. Ona je univerzalni jezik i možeš da spajaš koje god žanrove poželiš. Od detinjstva se bavim pevanjem i komponovanjem. Pevala sAM u školskom horu, na koncertima i u mjuziklima i tako se razvijala moja strast prema muzici i nastupima“, prokomentarisala je Rika svoje pesme među kojima je i hit „No need“ koji je 2017. osvojio Britaniju.

U muzici se dotiče teških tema. U pomenutoj numeri je pevala o diskriminaciji i zlostavljanju.

„Društvena pitanja su veoma važna za svakodnevni život. Inspirišu me pitanja povezana sa svim onim što se dešava oko mene“.

Interesovalo nas je kako bi zvučala njena pesma o Srbiji.

„Ako bih napisala takvu numeru, sigurno bi i ona govorila o tim stvarima“.

RIKA O NAŠOJ MUZICI

„Muzička scena Srbije je tako raznovrsna i ima dosta dobrih, različlitih izvođača. Počeviši od nekih starijih vremena, volim Bajagu i Riblju Čorbu, kada je u pitanju današnja scena volim Anu Nikolić“.

Rika je iza scene veoma vesela osoba.

„Volim da igram tenis, da se družim sa svojim psom Leoom, da radim i putujem“.

O MLADIĆIMA

Prebukirana satnica, velika medijska pažnja… Ima li vremena za ljubav i kakvi je mladići privlače?

„Trenutno sam u braku sa muzikom. A koliko znam, svi muškarci su isti“.