ima-30-miliona,-a-nosi-bluzu-od-13-dolara:-ovaj-komad-je-sve-sto-vam-treba-u-ovom-trenutku-–-slavna-lepotica-ga-bukvalno-ne-skida-vec-danima!

29.08.2019. 07:11

Rouzi Hantington Vajtli je jedan od najlepših manekenki sveta, no polako, ali sigurno – njen jednostavan, a opet tako savršen stil skreće pažnju sa veličanstvene karijere i sve češće se o njoj priča kao o novoj modnoj ikoni.

Rouzi Hantington Vajtli Foto: Profimedia

Ova dama zaista zaslužuje taj epitet – uvek je besprekorno obučena, a ipak netendiciozno i „normalno“. Njene kombinacije je lako kopirati, a opet su dovoljno inspirativne da ne budu dosadne.

Nedavno je ova 32-godišnja dama, čija se zarada procenjuje na više od 30 miliona dolara, objavila fotografiju na svom Instagramu kojom se pohvalila svojim ležernim izdanjem čija je glavna zvezda bodi u boje kože poznatog španskog brenda čija je cena svega 13 dolara!

Rouzi Hantington Vajtli Foto: Instagram

Reč je o najobičnijem, pamučnom bodiju na nešto deblje bretele, a ono što mu daje ekskluzivnost jeste njegova savršena nude nijansa, koja posebno lepo pristaje ženama kada su malo preplanule.

Rouzi je pronašla svoj omiljeni komad ovog leta!Foto: rosiehw / Instagram

Rouzi ga je iskombinovala sa teksas suknjom midi dužine, modernim papučama sa kockastim vrhom i retro torbom, a ova kombinacija je zaista savršen primer jednog kežual autfita prilagođenog mnogobrojnim dnevnim aktivnostima i obavezama.

Rouzi je pronašla svoj omiljeni komad ovog leta!Foto: rosiehw / Instagram

Manekenka je ovaj bodi iznosala za sve pare, pa smo je videli u još nekoliko kombinacija sa njim, a isti je nabavila i u crnoj i u beloj boji, pokazavši nam koliku moć ima ovaj basic komad i zašto vredi imati ga u ormaru!

Rouzi je pronašla svoj omiljeni komad ovog leta!Foto: rosiehw / Instagram

Lako se kombinuje uz sve što vam padne na pamet, baš zbog jednostavnog kroja i neutralnih boja u kojima dolazi, a pritom je neverovatno udoban i prijatan za nošenje!

Bravo, Rouzi, prava si modna inspiracija!

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.