ima-48-godina,-cetvoro-dece-i-kad-skine-majicu-zene-padnu-u-nesvest:-„pokazi-im-i-da-mi-matorci-mozemo-da-izgledamo-kao-mladici“

24.08.2019. 11:15

Glumac Mark Volberg je dva puta nominovan za Oskara, glumio je u lošim i dobrim filmovima, ali ovih dana je glavni baja na društvenim mrežama jer ima 48 godina i telo dvadesetogodišnjaka.

Mark Volberg Foto: Profimedia

Bostonski glumac Mark Volberg uspeo je ono što malo kome pođe za rukom u kasnim četrdesetim – da održi liniju, svakodnevno odvoji vreme za treninge i u svoju rutinu obogati pravilnom ishranom kako bi bio u top formi.

Mark je objavio fotografiju na Instagram profilu uz opis da mu je za ovakav izgled bilo potrebno 45 dana.

Njegove kolege Tom Brejdi i Mario Lopez su ga u sekciji za komentare podržali: “Svedočimo ozbiljnim veštinama i rezultatu napornog vežbanja”, “Tako je, pokaži im šta momci u četrdesetim mogu da urade. Brate, izgledaš odlično”.

Mark VolbergFoto: Profimedia

Mark je u emisiji Elen Dedženeris objasnio kako izgleda njegov život poslednjih godina.

Mark i ReaFoto: Profimedia

“Ustajem svako jutro u četiri, obavim trening, onda vozim decu u školu, idem na posao, vratim se sa njega, ponovo pokupim decu, treniram, krevet i sve ispočetka”, rekao je Mark.

Mark sa decomFoto: Profimedia

Glumac i njegova supruga Rea Duram su prošlog meseca proslavili 10 godina braka sa četvoro dece koje su dobili u braku. Ela (15), Majkl (13), Brednan (10) i Grej (9) su ponosni na oca koji se stiže – da glumi, vežba i posveti se porodici.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.