ima-izvajano-telo-ali-za-ove-minijutarne-gacice-treba-hrabrosti-kazu-da-ce-biti-glavni-trend-a-muskarci-gube-glavu-za-tim-modelom

22.03.2019. 09:37

Kendal Džener, baš kao i ostatak porodice Kardašijan/Džener, nameće trendove i potvrđuje šta je in, a šta aut, a ovog puta jednom fotografijom na Instagramu otkrila je kakvi kupaći kostimi će biti popularni ovog leta.

Kendal Džener Foto: kendalljenner / Instagram

Naime, atraktivna manekenka objavila je fotku na kojoj pozira sa sestrom Kortni u ogledalu, a odlučila se za bikini sa animal printom, koji je uparila sa još jednim modernim aksesoarom – šeširićem koji nas podseća na one za pecaroše.

„Nedelja je za devojke“, napisala je Kendal pored ove fotografije.

Inače, pomenute šeširiće nose i poznate cice poput Rijane, Kaje Gerber, Điđi Hadid… No, nas je više zaintrigirao ovaj minijaturni kostim, a upravo ovaj model gaćice biće najaktuelniji u letnjim danima.

Visoko sečene bikini gaćice sa trakicama na vezivanje i koje otkrivaju gotovo celu guze popularisale su upravo sestre Kardašijan/Džener još prošlog leta, a u stopu ih je sledila manekenka Emili Ratajkovski koja se praktično ne odvaja od ovakvog modela, a uvrstila ih je i u svoju kolekciju kostima.

Ovakve gaćice su vrlo provokativne i na granici sa dobrim ukusom, a za iste zaista treba imati hrabrosti – u njima nema blama niti straha da će ispasti nešto što ne treba, već je to gotovo izvesno!

Kendal i Emili definitivno znaju da zaintrigiraju sve, a vi nam pišite vaš stav – da li biste nosile ovakav bikini na plaži?