ima-samo-25-ali-je-uspeo-da-smuva-seksi-48-godisnjakinju-8211-jednu-od-najlepsih-zena-sveta-posle-4-meseca-sutnula-ga-je-a-razlog-je-hladan-tus

No, par se nije obazirao na kritike, a premda nikada zvanično nisu potvrdili da su zajedno, to je bilo i više nego očigledno – Lijam je nekoliko puta „uhvaćen“ kako napušta njen stan, a viđeni su i na glamuroznim žurkama.

Uvek besprekorno obučena NaomiFoto: Profimedia

No, izgleda da je ljubavnoj sreći došao kraj, jer britanski mediji prenose da je ova romansa okončana, i to jer je Lijam počeo da dosađuje Naomi.

„Lijam i Naomi imali su puno zabave zajedno, išlo im je dobro i stalno su se smejali. Ali, ipak nije bilo suđeno“, rekao je neimenovani izvor za „Mirror“.

U međuvremenu, još jedan izvor otkrio je za „The Sun“ da je 25-godišnji pevač jednostavno „smorio“ čuvenog supermodela.

„Naomi je odlučila da stavi tačku. Njoj se Lijam više ne dopada, rešila je da ga odbaci. Jednostavno joj je bilo malo dosadno. On je uvek bio malo osećajniji, a što se nje ticalo oni nikada zvanično nisu ni bili zajedno. Sve je bilo vrlo opušteno“, istakao je izvor.

Ipak, upućeni u ovaj odnos otkrili su i da se par rastao u „prijateljskim odnosima“, i da nema „teških osećanja“ ni sa jedne ni sa druge strane.

Podsetimo, Naomi i Lijam su se upustili u flert preko društvenih mreža, a vrlo brzo su uhvaćeni na delu – dok su jedno drugom ostavljali romantične komentare i brojne komplimente.

Naomi je rešila da dalje nastavi bez LijamaFoto: Profimedia

Naknadno su viđeni u nekoliko situacija, a navodno su zajedno putovali i u Ganu. Takođe, govorkalo se da manekenka pomaže Pejnu u karijeri modela, te da mu „nabacuje“ angažmane.

Šuškalo se i da je Lijam doslovce „odlepio“ od sreće što ga je Naomi uopšte pogledala, no njegovo ushićenje nije potrajalo očigledno.