ima-telo-od-cetvrt-miliona-dolara-i-vazi-za-jednu-od-najpozeljnijih-zena-a-sok-sledi-kada-vidite-kako-je-izgledala-nekad

24.04.2017. 17:06

Danas je burleska dama i san mnogih muškaraca. Ali niko do sada nije znao važan detalj iz njenog života.

139796_kasandraprofimedia0328213600

Kasandra Kas ima 35 godine i zavidnu reputaciju izvođačice burleske na kojoj je radila godinama. Deluje kao da je puna samopouzdanja i kao da nema nikakvih briga na svetu. A nedavno je rešila da otkrije i da joj život nije bio nimalo glamurozan – sve dok ga sama nije uzela u svoje ruke.

Ovako je izgledalaFoto:

Ovako je Kasandra izgledala u detinjstvu. Dečačić sa sela koji je svakodnevno trpeo iživljavanje svog nasilnog i vrlo konzervativnog oca.

Tokom detinjstva su je zlostavljali Foto:

Na ovoj slici je sa svojom braćom. Prilično su se dobro slagali i bili prilično slični. Ali Kasandra je ipak želela nešto drugačije – da bude žena. Ona je rasla a sa njom i ta želja, pa je na kraju to otvoreno saopštila ocu. On je na to odgovorio tako što ju je razbaštinio i izbacio iz kuće.

Foto:

Spakovala se, sela u kola i sa 18 godina otišla iz Ajove u Floridu. Tamo je lutala dok nije naišla na izvođačice burleske i shvatila da želi da im se pridruži. Radila je naporno i štedela, a onda krenula sa operacijama. Ukupno je sve koštalo oko 250.000 dolara, a između ostalog radila je zadnjicu, grudi, usne, jagodine i još niz stvari.

Sada je ne samo uspešna burleska izvođačica već i glumica u Holivudu. A svima ima da poruči samo jedno – da se uvek odupiru diskriminaciji na bilo kojoj osnovi, i da prate svoje snove.