imala-je-najtragicniju-ljubav-u-holivudu,-pa-verovala-da-je-posle-10-godina-opet-nasla-srecu:-tvrdila-da-je-nasla-srodnu-dusu,-9-meseci-kasnije-se-razvodi!

21.04.2019. 11:44

Slavna glumica Mišel Vilijams upravo prolazi kroz buran period života – posle samo devet meseci braka razvodi se od kompozitora i producenta Fila Elveruma za kog je verovala da je njena srodna duša i uteha nakon dugog niza godina patnje.

Mišel Vilijams Foto: Profimedia

Podsetimo, Mišel je bila udata za jednog od najtalentovanijih i najlepših glumaca Holivuda Hita Ledžera, a nakon njegove smrti 2008, kada se predozirao lekovima, godinama je bila sama i vrlo tajnovita kada je reč o onome što oseća.

Još jedan ljubavni krah lepe glumice…Foto: Profimedia

Upravo zato javnost je bila vrlo iznenađena kada je prošle godine obelodanila da se ponovo udala, a ona je tada otvoreno progovorila o svemu što je prošla posle Ledžerove smrti, i svoj put do nove ljubavi okrakterisala kao „dug i komplikovan“.

Inače, Fil je prošao kroz slično iskustvo kao i ona; muzičar je izgubio suprugu 2016. godine koja je umrla zbog raka, a od tada sam odgaja njihovu 3-godišnju devojčicu. On je izjavio da mu je upravo ćerka pomogla da se vrati normalnom životu, nakon što su ga obuzele suicidne misli nakon saznanja da njegova žena umire.

„Nikada u životu nisam govorila o svojim vezama, ali Fil nije bilo ko. To nešto znači. Način na koji me on voli je način na koji želim da živim svoj život. Odgajam svoju ćerku Matildu tako da uvek bude ono što ona želi da bude, a sada i mene napokon voli neko ko želi da se osećam slobodno i da budem ono što jesam“, rekla je ona neposredno posle venčanja.

Ipak, uprkos tome što su svoju ljubav nazivali „svetom i posebnom“ i što je sve delovalo skladno i baš kako bi trebalo da bude, ovaj par nije uspeo… O njihovom raskidu počelo je da se šuška kada Mišel u poslednja dva pojavljivanja nije nosila venčani prsten.

Mišel nema sreće na ljubavnom planu…Foto: Profimedia

„Miše i Fil su se rastali početkom godine. To je bio sporazumni raskid i ostali su u prijateljskim odnosima“, rekao je izvor blizak nekadašnjem paru.