imala-je-svet-na-dlanu:-a-onda-se-saznalo-sta-je-lepotica-tajno-radila,-i-vise-je-niko-ne-gleda-istim-ocima

03.06.2019. 21:40

U istoriji mode zauzela je značajnu poziciju. Izgledalo je da ima blistavu „neuprljanu“ karijeru, a onda se pre nekoliko godina sve promenilo.

Na površinu je isplivalo šta je lepotica tajno radila. Slučaj je završio i na sudu koji je rekao da je svetska zvezda kriva.

Da li ćete je i vi posle ovoga gledati drugim očima?

Zatvori

Zvezda je Bar Rafaeli

Akterka ove priče je Bar Rafaeli iz Izraela, koja je postala najpoznatija manekenka iz ove zemlje, a koja je modni uticaj prenela na film i na televizijsko voditeljstvo.

Glamurozno izdanje

Bar je ove godine vodila Evroviziju u Tel Avivu kao deo domaćinskog tima. Bila je odlična u tome, baš kao što je svih ovih godina veoma uspešna u manekenstvu.

Bar privatno

Manekenstvom se bavi od 15. godine, a kada pogledate njenu karijeru, vidite da tamo ima svega onoga što „modni priručnici“ kažu da treba da ima jedna uspešna modna priča.

Sve naslovnice su bile njene

Kampanja za „Sports Illustrated Swimsuit Issue“ je samo jedan od njenih uspeha. Sarađivala je sa svim prestižnim modnim imenima, a uručivane su joj i brojne nagrade zbog „njenog prirodnog stila i elegancije“.

Istina

Iza mdonih uspeha krila se utaja poreza koju je Bar sa roditeljima i bratom uradila 2009. i 2010. prikrivajući prihode koje je zaradila van granica Izraela.

Njena odbrana

Bar se branila rečima da je u to vreme živela u Americi sa tadašnjim dečkom Leonardom Dikaprijem. Međutim, sud u Izraelu je nedavno Bar proglasio krivom.

Bar i Elizabet Herli

Manekenka će morati da plati višemilionski iznos zbog utaje poreza, ali organizatore Pesme Evrovizije sudska odluka nije sprečila u želji da Bar bude voditeljka manifestacije.

Bar kao devojčica

Bar nije jedina u svetskom šou-biznisu koja je optužena za ovu vrstu prekršaja. Porez su skrivali i Lionel Mesi i pevačica Šakira.

Sa suprugom

U ljubavi je imala i uspehe i padove, ali je najveću sreću doživela sa izraelskim biznimsenom Adijem Ezrom (na slici) sa kojim ima mdve ćerke.