imao-je-slavu-i-bogatstvo,-a-onda-mu-je-zena-umrla-i-ostao-je-sam-sa-troje-male-dece:-odao-se-alkoholu-i-propao,-a-onda-je-ova-lepotica-sve-promenila

10.06.2019. 06:56

Jedan od najpoznatijih britanskih fudbalera Rio Ferdinand trenutno živi ljubav iz bajke, te uživa u slobodnim „penzionerskim“ danima, a ovih dana njegova izabranica proslavila je 28. rođendan. Ferdinand joj je tim povodom uputio dirljive reči, a zanimljivo je da je ovoj romansi prethodila velika tragedija u njegovom životu.

Rio Ferdinand sa verenicom Kejti Foto: xkatiewright / Instagram

No, vratimo se na emotivnu rođendansku čestitku nekadašnjeg fudbalera za verenicu Kejt Rajt.

„Želim svojoj ljubavi najsrećniji rođendan. Spolja i iznutra si najlepša osoba koju sam mogao da poželim“, napisao je i dodao da želi da provede sa njom ceo život.

„U početku nisam hteo da me ljudi žale, pokušavao sam da se okupiram drugim stvarima, da ne mislim o Rebeki. Vremenom mi je bilo sve teže i teže, čak sam se odao i alkoholu“, ispričao je Rio svojevremno o teškom periodu kroz koji je prošao.

Srećom, u njegov život uplovila je 12 godina mlađa Kejti, koja mu je pomogla da opet nađe pravac i koja je bez problema prihvatila da o njegovoj deci brine poput majke.