internet-obozava-ovog-zgodnog-tatu-cetiri-cerke,-a-svaka-njegova-fotka-je-samar-svim-fensi-roditeljima:-„ovako-izgleda-pravi-zivot-sa-decom!“

Sajmon na profilu „Father of Daughters“ objavljuje trenutke iz svoje urbnesno zabavne, mada često i naporne svakodnevice, a koji verno dočarava život jednog muškarca sa čak pet žena – odnosno suprugom i četiri ćerke.

View this post on Instagram They say it’s coming home, but it already is for me as ‘home’ is the only place I’m allowed to watch the big games! The last time we were in this position, it was 1990 – I was a yo-yo obsessed 7yr old that lived in a shell suit & I watched the game with my dad, huddled around a large grey box that required a swift smack to work properly as a TV. Now, 28 years on, it’s my turn to hide behind cushions with my own brood. Despite the crowd of minors knocking around, my view will be uninterrupted as the grey box has been replaced with the @SamsungUK QLED TV & thanks to the quantum dot technology we can experience it with all the colours turned up to the max. Whether we’re watching it while on the floor smashing blocks, hanging upside down from the sofa while being jumped on or through my tightly clasped fingers with a sweat on (no penalties please!), we’ll be together & that’s what really counts. #bringiton #hidingbehindcushions ##SeeNothingElse #QLED TV #ad #Fatherofdaughters #dadlife #instadad A post shared by Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) on Jul 11, 2018 at 10:40am PDT

Za razliku od većine drugoh roditelja, Sajmon prilično realistično prenosi izazove roditeljstva, ne praveći se da je sve bajka i ne objavljujući samo „upeglane“ i savršene fotografije na kojima se zapravo ne vidi koliko je težak „posao“ biti tata, ili mama.

Ovaj Insta tata doneo je iskrenu, ali i duhovitu perspektivu očinstva, a publiku redovno oduševljava i nasmejava i zabavnim opisima pored fotografija.

„Ovo nije scena iz niskobudžetnog horor filma. Ovo je trenutak kada sam se fotografisao za svoju knjigu, a moja ćerka Oti nije htela da mi pokloni čak ni taj momenat – samo je jedan od njegovih brojnih komentara.

Inače, on ima dve starije ćerke – Anju i Marni, kao i trogodišnje blizankinje Oteliju i Dilajlu, koje su svakako i najveće zvezde na tatinom Instagramu jer najviše haosa i nestašluka i prave.

Ovaj 36-godišnjak napisao je i knjigu o avanturama sa svojom decom, a i njegova supruga je autor priručnika za odgajanje beba, kao i serije tekstova na istu temu.

Sajmon je istakao da je u čitavu priču ušao jer je želeo da pokaže svetu da nije sve onako ušećereno kako uglavnom izgleda na socijalnim mrežama, i da biti roditelj znači i da često nećete imati vremena za sebe, da ćete morati da se pomirite sa neredom, dečjim igračkama svuda po kući, ali i pelenama, flašicama , cuclama…

On se najčešće fotografiše sa jednom karakterističnom, presmešnom grimasom koju je sam nazvao „Šta bi uopšte trebalo da uradim u vezi ovoga“.

„Da li je još neki roditelkj upućen u to da je danas Međunarodni dan suprotnosti? Ne? Nisam ni ja, ali izgleda da su deca obaveštena da je potpuno u redu raditi upravo suprotno od onoga što im kažu roditelji“, jedna je u nizu Sajmonovih šala!

Zaista inspirativan profil, zar ne?