internet-se-srusio-zbog-njene-lepote:-kralj-se-u-maju-ozenio,-a-u-julu-je-nasao-ljubavnicu-i-odlikovao-je-najvecim-pocastima-u-poslednjih-100-godina!

Sutida je četvrta supruga tajlandskog kralja poznatog i kao Rama X, a par se upoznao na jednom avionskom letu na kom je ona radila kao stjuardesa.

No, samo dva meseca nakon što su se obavezili jedno drugom na večnu ljubav, kralj je našao novu devojku. Naime, on je u julu na oči čitave javnosti titulu “posebne partnerke” dodelio 34-godišnjoj Sinenat Vongvajirapakdi.

34-godišnja Sinenat je nova kraljeva ljubavnica Foto: Profimedia

Ova titula se inače daje suprugama, ili bliskim partnerakama, a Sinenat je prva koja ju dobila u poslednjih stotinu godina.

Kraljevska palata je objavila i niz neformalnih fotografija ove lepe dame na kojima ona upravlja avionom i puca iz pištolja, kao i njenu biografiju, a na Tajlandu se čak službena stranica dvora srušila upravo zbog ovih fotki.

Par je imao i zajedničko fotografisanje Foto: Profimedia

U saopštenju stoji kako je kralj “naručio da se napiše kraljevska biografija” za Sinenat – pilota, medicinsku sestru i telohranitelja, a zaposleni nisu štedeli trud – pa je njeno predstavljanje imalo ravno 46 stranica!

Pozirali su u nekoliko kombinacija i situacija Foto: Profimedia

Takođe, ova lepa brineta dobila je i vonu funkciju –

Inače, podsetimo – slično je tekao i put gore pomenute Sutide, nju je 2013. kralj zaposlio kao deo kraljevske garde u okviru koje je bila deo tima za bezbednost. Godinu dana kasnije imenovana je za zamenicu komandanta ličnog obezbeđenja, a za generala vojske imenovana je 2016. godine, tako da je praktično bila njegov telohranitelj.

Rama X sa zvaničnom suprugom SutidomFoto: Profimedia

Rama X poznat je kao ženskaroš bez premca, a ne može da se pohvali ni činjenicom da je dobar otac – većinu dece oterao je od sebe.

Iza sebe ima čak tri propala braka, a čini se da će se i četvrto neslavno zavrđiti, i sedmoro dece, a titulu kralja je preuzeo 2016. nakon očeve smrti. On je inače 10. kralj dinastije Šakri, koja državom vlada još od davne 1782. godine, a svakako je jedan od najbizarnijih i naskandaloznijih vladara ove loze.

Da su mu žene slaba tačka, znala je i njegova majka, pa je to javno i rekla u intervjuu 1982. godine prilikom posete Americi. “Moj sin, prestolonaslednik, je pomalo kao Don Žuan. On je dobar učenik, dobar čovek, ali je veoma interesantan ženama, a žene su njemu još interesantije”, rekla je ona tada.

OVDE možete čitati opširnije o životu i ljubavnim vezama ovog kralja.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.