irina-je-prekinula-cutanje-o-razlazu-sa-bredlijem:-ulicom-je-prosetala-sa-ovim-u-ruci-i-njena-poruka-je-kristalno-jasna

29.06.2019. 21:25

Otkad se razišla sa Bredlijem Kuperom, Irina se tim povodom uopšter nije oglasila zvanično. Ali, ako dobro pogledate njene slike, na svakoj ćete uočiti detalj koji je zapravo tajna poruka Bredliju.

Irina Šajk Foto: Profimedia

Prošle nedelje Irina Šajk je i zvanično skinula verenički prsten Bredlija Kupera koji joj je dao za Božić 2017. godine, a ovih dana, fotografisna je prilikom šetnje na Menhetnu a jedan detalj ne možete a da ne opazite.

Irina je, modno gledano, kao i uvek izgledala fantastično u mini haljini, crnom blejzeru i dubokim vojničkim čizmama. A od cele kombinacije, najviše upada u oči ono u njenim rukama.

Irina ŠajkFoto: Profimedia

U pitanju je torba urađena tako da izgleda kao korica knjige – i to ne tek koje, već je u pitanju roman „Idiot“ Dostojevskog.

Budući da deluje da je Irina namerno paparacima praktično poturala savršen kadar za torbu, jasno je da je želela da akcenat bude na njoj.

Inače, Bredli i Irina vode tešku bitku oko dvogodišnje ćerke Lee, i trenutno se spore oko toga sa kim bi ona trebalo da provodi više vremena, pa bi umesto dogovora o zajedničkom starateljstvu mogli i da krenu u borbu za potpuno starateljstvo.