irina-se-fotkala-u-toplesu-i-instagram-je-eksplodirao,-a-onda-je-progovorila-o-bredliju-i-u-jednoj-recenici-zapusila-usta-celom-svetu!

Ona se za potrebe ovog editorijala fotografisala i u toplesu, pozirajući ispred ogledala u luksuznoj, dugačkoj suknji od roze satena, dok gore nije nosila ništa, pokrivši gole grudi rukama.

Irina je zaista izgledala veoma elegantno i prefinjeno, pokazavši da je surovi profesionalac i da emotivni brodolomi ne mogu da je poremete kada je o modelingu reč. Ipak, atraktivna Ruskinja kaže da nije savršena i da ima dane kada izgleda „loše“.

„Ja nisam taj tip krutog modela koji samo sedi negde i želi da izgleda savršeno. Ja nisam savršena. Imam dane kada mi je koža loša i one kada mi je kosa užasna. Ponekad uopšte ne izgledam kao model. Ja sam samo običan čovek“, rekla je.

Tridesettrogodišnja manekenka konačno je prekinula tišinu i progovorila o svom raskidu sa holivudskim glumcem, za koji se saznalo početkom juna, ali i opsesije publike ovom pričom. Ipak, bila je vrlo suzdržana, kao i uvek kada je reč o njenom privatnom životu, pa nije mnogo toga moglo da se zaključi iz njenih odgovora.

„Mislim da su to samo ljudi: ako ne možeš da imaš nešto, baš to želiš. Postoji veo misterije oko svega, i ti želiš da ga razgrneš. Pretpostavljam da je to radoznalost“, prokomentarisala je ranije ove godine, a sada ističe da i dalje misli da je brak dobra stvar, ali nije precizirala da li ga priželjkuje.

„Svi na to gledaju drugačije. Da li verujem u brak. Da, naravno. Ja nisam neko ko je protiv toga“, akcentovala je.

Kada je roditeljstvo u pitanju, Šajkova, koja sa Bredlijem ima dvogodišnju ćerku Leu, ipak nije bila toliko zatvorena.

„Morate da budete istinski vi za svoju decu, inače živete u laži. Recite mi jedan razlog zašto morate da nosite duže suknje samo zato što ste majka. Ne, ja ne verujem u to. Zaista ne. Zašto bi morali da menjate ono što ste i kako se osećate samo zato što ste postali majka. Ja sam u fazonu: „Recite mi zašto. Bar jedan razlog!““, objasnila je ona.

„Ako zaista voliš sebe kakav jesi, mislim da možeš da uradiš bilo šta“, zaključila je.

Irina je dodala i da nikada ne pravi kompromise kada je reč o njenom izgledu.

„Imam agenta koji mi kaže „Moraš da skratiš kosu, a ne da nosiš periku“. Ja sam rekla: „Neće se desiti“. Moraš da znaš šta želiš i da se usaglasiš sa svojim odlukama. Ljudi će ti reći da si premršav ili prelepo. Moraš da naučiš da voliš sebe i da ti bude udobno u svojoj koži“, savetovala je žene širom sveta.