isplivala-je-fotografija-stara-7-godina:-kraj-„igre-prestola“-od-samog-pocetka-bio-svima-ispred-ociju,-ali-nikom-to-nije-palo-na-pamet!

21.05.2019. 07:15

Nakon što je iznenađujuć kraj hit serije „Igra prestola“ izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama, isplivala je i sedam godina stara fotografija za koju mnogi sada tvrde da je zapravo bila svojevrsno predskazanje.

U poslednjoj epizodi „Igre prestola“ Deneris je nastradala Foto: Profimedia

Naime, korisnici društvenih mreža smatraju da je upravo ova fotka predvidela kraj možda i najpopularnije serije današnjice.

Autori serije jednom prilikom napisali su: „Ako mislite da će ovo imati srećan kraj, onda verovatno niste obraćali dovoljno pažnje“, a da su zaista bili u pravu uverili smo se sinoć u poslednjoj epizodi koja je donela brojne neočekivane obrte.

Fotografija koja je najavila kraj još pre sedam godina!Foto: Twitter

Inače, spomenuta slika napravljena je na zabavi povodom objavljivanja prve sezone serije na DVD formatu, a na njoj su okupljeni glumci Ajzak Hempsted-Rajt, Mejsi Vilijams i Sofi Tarner, tačnije Bren, Arja i Sansa Stark.

Scena iz poslednje epizodeFoto: Profimedia

Na gvozdenom prestolu sedi ćutljivi Bren, baš kao što je to zaista slučaj.

the most heartbreaking part of this scene is the way drogon nudges daenerys. he has lost both his brothers and now his mother. he deserves so much better. nobody speak to me ever again. #gameofthrones #GameOfThronesFinale #TheFinalEpisode pic.twitter.com/5ySfMvU2Hu— Harshal (@iHarshalWatts) May 20, 2019

Ako ste odgledali poslednju epizodu – znate i sami da je Bren kralj, dok je kraljica zmajeva Deneris nastradala od noža voljenog Džona Snoua, i to nakon što joj je rekao „Ti si moja kraljica. Sad i zauvek…“

A gvozdeni presto… I njegova je sudbina potresna.

Kada je zmaj video da mu je majka mrtva, spalio ga je, po principu:

Da li vam je potreban prevod?