isplivali-stari-snimci-koji-pokazuju-da-je-jolanda-hadid-majka-iz-pakla:-djidji-broji-svaki-zalogaj,-a-bela-je-za-nju-nevidljiva

Sestre Điđi i Bela Hadid su danas najuspešniji manekenski duo, a pre nego što su se proslavile na modnim pistama pojavljivale su se sa svojom mamom Jolandomu rijalitiju “The Real Housewives of Beverly Hills”.

Mnogi su na to i zaboravili, ali kad su se na internetu ponovo pojavili isečci u kojima devojke razgovaraju s majkom, gledaoci su ostali zgroženi načinom na koji Jolanda razgovara s ćerkama, naročito Điđi u koju je očigledno polagala više nade.

Iz ovog snimka je kristalno jasno da je Điđi želela da se bavi odbojkom, a majka je bila protiv toga. Dok je Belu ignorisala kao da je nevidljiva.

Điđi joj je očigledno miljenicaFoto: Profimedia

“Odbojka je muževan sport, a manekenstvo je ženstveno”, komentarisa je Jolanda.

“Ponekad moramo da se odreknemo stvari koje volimo”, rekla je.

Nakon što ju je Điđi podsetila da je u trećem razredu stalno nosila košarkaške dresove u školu, Jolanda je hladno prokomentarisala: “Mislila sam da mi je ćerka lezbijka”.

Osim toga, očigledno je da je majka jako pazila šta i koliko Điđi, koja se manekenstvom bavi od treće godine, jede. Jedan od bizarnijih razgovora onaj je o njenom rođendanu.

“Uzbuđena sam zbog hrane, sve što ćemo pojesti zapravo je srčani udar, ali biće tako dobro”, rekla je Điđi, a majka joj je napomenula: “a onda moraš da se vratiš na svoju dijetu. U Parizu i Milanu vole mršavije devojke”.

Jolanda se pohvalila da nosi istu veličinu odeće kao i njene ćerke i požalila se da joj uzimaju svu odeću. što je komentatore ispod videa takođe razbesnelo.

Jolanda se pohvalila da nosi isti broj odeće kao njene ćerkeFoto: Profimedia

“Jesam li to samo ja, ili je Jolanda primer toksične majke?”, pitao je jedan od njih, dok je drugi zaključio da se pored Jolande i Kris Džener čini kao sjajna majka.

“Điđi i Bela su mi sad postale simpatičnije, njihova majka je noćna mora”, komentarisao je treći.