ivana-je-nastradala-pre-2-godine,-a-niko-nije-znao-kako:-konacno-se-javio-par-koji-je-te-veceri-bio-sa-njom-i-evo-sta-su-radili

31.05.2019. 20:49

Ivana je posle žurke pronađena mrtva, a policija je uveravala njene roditelje da je u pitanju nesrećan slučaj. Sada je konačno par sa kojim je bila kobne noći progovorio i evo šta se desilo.

Ivana Smit Foto: Instagram

Manekenka holandskog porekla Ivana Smit (18) pronađena je mrtva decembra 2017. godine u Kuala Lumpuru, glavnom gradu Malezije. Njena smrt bila je obavijena velom misterioznih okolnosti, i njeni roditelji bili su uvereni da se desilo mnogo više od toga što policija kaže.

Ivana je, naime, pronađena mrtva na balkonu šestog sprata zgrade, a tamnošnji mediji preneli su da je najverovatnije zapravo pala sa 20. sprata te zgrade, nakon žurke.

Ivana je, inače, 13 godina živela u Maleziji sa dedom i postala je jedna od tamnošnjih vodećih manekenki. Roditelji nisu verovali u policijski izveštaj koji je tvrdio da je u pitanju nesrećan slučaj i uskoro su za ubistvo manekenke optuženi tajkun iz Amerike Aleks Džonson i njegova žena Luna. Kada je protiv njih pokrenuta istraga, Aleks i Luna pobegli su nazad za Ameriku.

Međutim, sada su progovorili o kobnoj noći – kažu da su potpuno nevini, i da su te večeri sa njom bili u klubu i nakon toga došli u svoj stan sa njom. Oni su, kako su priznali, oboje bili u nekoj vrsti veze sa manekenkom i tvrde da je ona pala sa balkona.

Oboje su bili negativni na testu droge, ali zato je istraga u Ivaninoj krvi pokazala prisustvo narkotika i alkohola.

Roditelji devojke su i dalje uvereni da ovo nije istinita verzija događaja – podsetimo, prvi pokušaj istrage policija je završila sa zaključkom da se radi o nesrećnom slučaju, a onda su na insistiranje Ivaninih roditelja godinu dana kasnije ponovo otvorili istragu jer je u prvoj bilo mnogo propusta – ispostavilo se da policija navodno nije primetila Ivanin mobilni i torbicu koji su ostali u stanu Džonsonovih, a obdukcija je pokazala i da je Ivana imala povrede na telu i pre trenutka smrti.