8220ivanka-je-trampova-krv-a-ona-tvoja-ce-nam-unistiti-lozu8221-sest-godina-odbijali-su-da-upoznaju-zenu-svog-sina-i-slavnu-lepoticu-tvrdeci-da-nije-dovoljno-dobra

Naime, porodica Karlinog supruga čak šest godina izbegavala je da je upozna, smatrajući da nije dovoljno dobra za njihovog sina i zamerajući joj činjenicu što nije Jevrejka.

Karli i Džošua zajedno su od 2012. godineFoto: Profimedia

Seril i Čarls Kušner imali su čvrst, nepokolebljiv stav da manekenka nije dostojna Džišue, i da je daleko ispod njihove druge snaje Ivanke Tramp koju je oženio njihov stariji sin Džared. Često su o lepoj Karli govorili ružne stvari, a animozitet je išao dotle da joj je bio zabranjen dolazak na porodična okupljanja.

Glavna zamerka Kušnerovih svakako se odnosila na verosipovest plavokose Karli, ali smatrali su i da će im „jedan Viktorijihn anđeo i model donjeg veša uništiti čitavu lozu“.

Pobedili sve preprekeFoto: Profimedia

Džošua nije ćutao roditeljima, upravo suprotno – otvoreno im se suprotstavio uz opasku da se njegova veza ne razlikuje previše od one njegovog brata sa Ivankom.

„Ivanka je drugo, ona je Trampova krv. Ona je, baš kao i Džared, bogata naslednica, a i pohađala je prestižni fakultet. Karli je odrasla u predgrađu Sent Luisa i nikada nije ni završila studije“, uzvratili su mu roditelji.

Ivanku su prihvatili od prvog danaFoto: Profimedia

Inače, Ivanka Tramp je zbog svog supruga prešla na judaizam, a zanimljivo je da on Karli Klos nazivao pogrdnim imenom „shikse“, što je pogrdan izraz za žene koje nisu Jevrejke, a umeo je i da kaže da će se njegova porodica „pobrinuti za taj slučaj“. Ovi detalji isplivali su na svetlost dana nakon objavljivanja knjige Viki Vard „Kushner, Inc.: Greed. Ambition. Corruption. The Extraordinary Story of Jared Kushner and Ivanka Trump“.

Džošua Kušner i Ivanka TrampFoto: Profimedia

U knjizi se takođe objašnjava i situacija kada je tokom večere u januaru 2017. godine povodom Trampove inauguracije Čarls Kušner, glava porodice, upozorio Džošuu da mora da ostavi Karli: „Očekujemo od tebe da uradiš ono što je ispravno. Osoba s kojom si nije prava osoba za tebe.“

Uprkos svemu Karli i Džošua izborili su se za svoju ljubav, a neposredno uoči veridbe manekenka je ipak prešla na judaizam, čime je donekle ublažila netrpeljivost porodice Kušner.