IZA OVOG DEDA MRAZA KRIJE SE NEŠTO POSEBNO

Građani Prokuplja koji su prolazili ulicom Ratka Pavlovića na potezu ka Maloj pijaci danas su bili prilično iznenađeni, jer su primetili neobičnog Deda Mraza koji je deci i odraslima delio bombone. Niko ne zna ko je on, a mi Vam otkrivamo da je reč o Snežani Milojković koja je vlasnik radnje „Moja radnja“ i koja je rešila da ovaj radni dan pretvori u zabavu i druženje sa građanima.

-Ova praznična euforija obuzela je i nas koji radimo. Kako kući imam odelo, kupila sam bombone i rešila da ovoga puta taj 31. decembar bude malo drugačiji- kazala nam je Snežana.

I dok pozdravlja prolaznike i deli im poklone, zaista se primećuje da su svi prijatno iznenađeni.

-Svima želim da u zdravlju i miru provedu praznike i da nam 2020. godina bude mnogo bolja od ove koju ispraćamo.Posebno želim da se deca više smeju i da njihovo detinjstvo ne bude opterećeno nemaštinom i patnjom.Možda nama vreme prolazi, ali zbog njih moramo da se trudimo da ovaj svet bude bolji- poručila je Snežana svojim sugrađanima.

Iako niko ne zna, ona je inicijator čišćenja Hisara koje je prvo organizovala Tehnička škola „15. maj“ u Prokuplju, jer je kao roditelj pokrenula akciju i donirala džakove za nju.

Ova mirna i gotovo neprimetna žena je zapravo, ko je poznaje, jedan veliki čovek koji ovaj grad čini posebnim.

U ime redakcije portala Topličke.com Srećna Nova godina svima i da se u 2020. godini otkačimo od svih bolesnih umova koji nam kvare grad i državu koju volimo!


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...