izasao-bi-iz-svog-kreveta-i-usao-u-krevet-devojcice-od-11-godina-cula-sam-samo-majku-kako-moli-8222nemoj-da-je-silujes-veceras-umorna-je8220

29.03.2019. 12:33

Sestra Majkla Džeksona, La Toja Džekson (62) je 1991. godine dala intervju koji je u tom trenutku prošao potpuno neprimećeno. Danas, u jeku afere u kojoj se o Majklu Džeksonu govori kao pedofilu, njen intervju je ponovo isplivao i odjeknuo kao bomba, jer pevačica je tu rekla strašnu stvar koja je prošla potpuno neprimećeno.

La Toja je godinama govorila o zlostavljanju koje su Džoova deca doživljavala Foto: Profimedia

U intervjuu je La toja u nekoliko navrata optužila svog oca Džoa Džeksona za seksualno zlostavljanje nad njom i njenih 11 braše i sestara.

La Toja DžeksonFoto: Profimedia

La Toja je i pre spornog intervjua otvoreno u više navrata govorila o tome da je Džo seksualno zlostavljao nju i njenu sestru Rebi (68), a u samom intervjuu navodi da je njihova majka Ketrin za sve znala.

Džo DžeksonFoto: Profimedia

– Kad tvoj otac izađe iz kreveta koji deli s majkom i uđe u krevet sa svojom ćerkom, a ti čuješ majku kako govori: „Ne Džo, ne večeras, umorna je. Pusti je da se odmori“, kako da te to ne dovede do ludila? – piše La Toja u svojim memoarima objavljenim 1991. godine. Ona kaže da je imala 11 godina kada je otac počeo da je seksualno zlostavlja.

– To nije bilo samo fizičko, već i mentalno i seksualno zlostavljanje. Uostalom, Rebi je otišla od kuće sa svega 16 godina baš zbog toga – kaže La Toja u intervjuu iz 1991. godine.

Džo i Majkl DžeksonFoto: Profimedia

La Toja kaže i da ne zna da li je otac zlostavljao i njihovu majku.

– Znam da je mene počeo da zlostavlja kada se Rebi odselila. Živela sam s tim i osećala se kao da ja radm nešto pogrešno. Celog života stidela sam se da govorim o tome – rekla je tada La Toja.