izbacila-je-vrtoglavo-dugu-nogu,-a-njenu-burnu-ljubav-niko-ne-zaboravlja:-prvo-je-zavela-ovog-coveka,-pa-onda-njegovog-sina,-a-posle-toga…

Kanski festival okupio je na jednom mestu sam krem svetskog šoubiznisa, pa ne čudi što je ova zgodna dama već godinama redovna zvanica. I ove godine oduševila nas je vanserijski elegantnim izdanjem, pokazavši koliko moć ponekad ima parola “manje je više”.

Karla Bruni-Sarkozi blistala je u dugačkoj petrolejplavoj haljini na jedno rame, koju je krasio i hrabar, veoma dubok šlic, a ova toaleta istakla je njene vrtoglavo duge noge i vitku figuru.

Karla Bruni blistala je u petrolejplavoj toaletiFoto: Profimedia

Ko bi rekao da Karla ima već 51 godinu! Sarkozijeva supruga ovo lepo izdanje upotpunila je jednostavnim crnim sandalama, crnom clutch torbicom i dijamantskim nakitom.

Karla je jednom prilikom istakla da liniju održava zahvaljujući vežbanju, pilastesu i jogi. “Kada sam bila mlađa, samo sam išla okolo – pušila i jela brzu hrana. Ali, sada se stidim kada nisam u formi. Ne bih marila da nisam javna ličnost, a ljudi me stalno fotografišu. I mom suprugu je stalo do toga”, istakla je nekadašnja prva dame Francuske nedavno.

Uvek u centru pažnjeFoto: Profimedia

Podsetimo, Karla, koja je i pevačica i tekstopisac, udala se za Sarkozija 2008. godine, i to posle svega tri meseca zabavljanja, a ona je svojevremno istakla da je i pre njega imala ljubavi, ali da je on ipak “onaj pravi” i da je to znala čim ga je ugledala.

Karla Bruni i Nikola SarkoziFoto: Profimedia

“Bilo je kao u bajci. Nikada mi se to pre nije desilo. To je sreća. Ljubav se ne dešava tako lako. Imala sam stvarno puno sreće. Možda sam uradila nešto dobro u prošlom životu”, rekla je ona.

Par ima i sedmogodišnju ćerkicu Đuliju, a Karla iz veze sa filozofom i voditeljem Rafaelom Entovenom ima 18-godišnjeg sina Orelijena.

Inače, vrlo je zanimljivo da je pre sedam godina zajedništa sa pomenutim Rafaelom, Karla bila i u ljubavi sa njegovim ocem Žan.Polom Entovenom. Na njen spisak ljubavnika upisali su se i Mig Džeger i Erik Klepton.