IZDAO IH ODBORNIK

IZDAO IH ODBORNIK

Vlast u Žitorađi za sada ostaje nepromenjena, iako je tokom vikenda najavljeno da će 16 od 31 odbornika u ponedeljak da zatraži vanrednu sednicu Skupštine opštine Žitorađa. Kako smo saznali, iako je još u petak dogovor pao, jutros je jedan odbornik odustao, te je nova većina ozbiljno poljuljana.

-Još u petak svi smo se zakleli da ne odustajemo i da nema tog pritiska pred kojim ćemo da popustimo, ali na žalost, kao i mnogo puta ranije, to je bilo mrtvo slovo na papiru- priznao nam je odbornik DS u lokalnoj skupštini Božidar Živković.

Ipak, ono što se dešavalo tokom vikenda ozbiljno je poljuljalo sadašnje rukovodstvo.

-Mi smo protiv toga da sve u našoj sredini određuje jedan čovek sa svojim pionima. Ipak, trenutno nemamo većinu za ono što želimo, odnosno skupštinsku većinu. Možemo da tražimo vanrednu sednicu, ali kada se na njoj ništa ne može da promeni, nema svrhe- kazao je drugi odbornik koji je iz redova lokalnog SNS, a kojem takođe smeta što na lokalu stranku vode bivši radikali.

Mnogi sada strepe od odmazde, ali ovakva situacija nije ništa novo u Žitorađi.

Tako su mnogo puta ranije tada predstavnici DS pokušavali da smene Stanišu Đokića (NS) koji je u dva mandata bio predsednik Žitorađe.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...