izgleda-kao-dvadesetogodisnjakinja-a-ima-cerku-od-22-godine-kad-je-pitaju-sta-radi-za-lepotu-kaze-ovo-i-svi-zaneme-koliko-je-prosto

Mišel Ivon Hunciker, švajcarsko-italijanska voditeljka, uživa ovih dana na jezeru Garda u Italiji. Uslikali su je u crvenom dvodelnom kostimu, a čim smo ugledali njene nove slike, prlično smo se šokirali.

Nemamo predrasude kada je odnos godina i izgleda u pitanju, ali kada neko ovako izgleda u 42. moramo da se iznenadimo.

Glumica i pevačica (Mišel je višestruko talentovana), ostavlja utisak koa da je duplo mlađa.

A Mišel je mama jedne dvadesetogodišnjakinje Aurore Hunciker Ramacoti koja ima 22 godine, a koju je dobila sa bivšim suprugom, italijanskim pevačem Erosom Ramacotijem (koji je bio u vezi sa novosadskim modelom i voditeljkom Ninom Seničar).

Verovatno ćete se pitati kako joj polazi za rukom da sačuva mladolik izgled. Odgovor je da su tajne nejne lepote prilično jednostavne.

Zgodna MišelFoto: Profimedia

Mišel ne može da zamisli dan bez kreme za lice i losiona za telo. Kada je nega u pitanju, prednost uvek daje prirodnim sredstvima, a kada je reč o šminkanju, tu primenjuje pravilo: “Mane je više”.

Zar je baš toliko jednostavno? Njeni trikovi su opštepoznati i lako ih je primeniti. Tačno je da ih uprkos tome veliki broj žena, ipak, ne koristi, ali moramo da još jednom podvučemo zar su oni sve što Mišel čini za svoju lepotu.

Sigurno svoj udeo ima i onaj unutrašnji osećaj lepote, a da li su prste umešali i estetski hirurzi, to još nije potvrđeno. Sve i da je imala operacije, “korigovala se sa merom”, pa nimalo veštački ne izgleda.

Mišel Hunciker sa suprugomFoto: Profimedia

Kada je u pitanju njena ishrana, otkrila je da uživa u švajcarskom siru jer organizmu treba obezbediti dovoljno masnoće.

Sa Mišel u Italiji uživa i njen suprug Tomaso Trusardi i njihove ćerkice Sol (5) i Selest (4).