8222izgleda-kao-kostur8220-8222ne-nesto-tu-nije-u-redu.-nema-misica-samo-kosti-i-koza8220-anja-kurnjikova-pozirala-u-kupacem-i-svi-se-cude-da-je-ovoliko-mrsava

Teniska zvezda iz Rusije Anja Kurnjikova prvo je iznenadila jer je uopšte pozirala u ovom izdanju, a onda je šokirala brojem kilograma.

„Ne, nešto tu nije u redu. Nema mišića, samo kosti i koža. Nekad je bila jako lepa. Želim joj svako dobro“, „Lepa si, ali zbog težine izgledaš staro i bolesno“; „Izgledaš kao kostur, što je više nego ružno“, „Devojko, moraš da jedeš malo pasulja, zelenog povrća, krompira, paradajza, jagnjetine, svinjetine, piletine, ćuretine“, komentarišu i savetuju Anju (37).

Ruskinja koja je pre 17 meseci sa dugogodišnjim partnerom Enrikeom Iglesijasom dobila blizance Nikolasa i Lusi, zaista jeste mršavija nego ikada pre.

Da li je do ovakve kilaže došla zdravim metodama ili rigoroznim dijetama, pitanje je o kojem ona treba pažljivo da razmisli?

I dok se broj kilograma promenio, njena popularnost ostala je ista i dalje ima vatrene fanove koji su je odabranili i ovaj put:

„Prokletnici, pustite je na miru. Svačije tilo je drugačije pa ne bi trebalo da sudite drugima“.

Anja Kurnjikova 1999. godineFoto: Profimedia

Anja i Enrike, iako su godinama u vezi, ne žele još da se venčaju. Pevač i sin Hulija Iglesijasa je u intervjuu za „San“ rekao da su njih dvoje „toliko dugo zajedno da imaju osećaj kao da su u braku“.

Verenicu je pohvalio da je divna mama, a za njihov vezu rekao sledeće:

„Kao i svaki par, i dalje imamo svoje uspone i padove. Nije uviek savršeno, ali na neki svoj način je, ipak, savršeno. Seks ne manjka i verovatno ga ima više nego ikada“.