8222izgleda-kao-miks-kantri-dive-i-transvestita8220-najsarmantnija-zena-koju-su-izrodile-devedesete-danas-je-hodajuca-antireklama-za-estetske-hirurge

12.04.2019. 07:12

Pojavila se krajem 90-ih i postala jedna od najomiljenijih muzičkih zvezda na planeti. Gven Stefani često se navodi kao primer žene koja izgleda mnogo mlađe nego što kaže lična karta, ali sada je sa podmlađivanjem opasno preterala.

Gven Stefani kakvu pamtimo Foto: Profimedia

Gven Stefani je muzičku karijeru započela kao pevačica rok benda “No Doubt”, a zatim je uspešno zaplivala solo vodama. Već godinama poznata je po platinasto plavoj kosi, crvenom ružu i mačkastoj liniji crnog tuša na očima, ali kako stvari stoje, uskoro bi mogli da je pamtimo samo po preterivanju s plastičnom hirurgijom.

Naime, iako se dugo nagađalo da li je bila pod nožem ili ne, jedna od poslednjih fotografija na njenom profilu na Instagramu dokaz je da je radila nešto na sebi, ionako ne možemo sa sigurnošću tvrditi šta sve, osim usana, što je i više nego očigledno.

Fotografije su nastale na ovonedeljnoj dodeli nagrada za kantri muziku ACM, na kojoj je pevačica bila pratnja svom partneru, muzičaru Blejku Šeltonu, a ovoga puta crvene usne zamenila je ružem u nude nijansi, ali to je najmanje zanimalo njene pratioce.

Više im je zapala za oko činjenica da pevačica sve manje liči na sebe, što su joj jasno dali do znanja u komentarima.

“Zašto izgledaš kao miks kantri dive i transvestita?”, “To si ti, Gven”, “Što je previše, previše je!”, samo su neki od komentara koji su se mogli videti ispod slike.

Deo obožavalaca smatra i da je za promenu njenog izgleda u “Barbi lutkicu” zaslužan Blejk s kojim je u srećnoj vezi od 2015. godine.