izgleda-kao-otelotvorenje-boginje-seksa-ali-ima-37-godina-i-dalje-je-nevina-svi-me-sutnu-kad-shvate-da-necu-nista-pre-braka.-ostavljena-sam-100-puta

29.03.2019. 20:44

Lolo Džons (37) je jedna od najlepših, ali i najpoznatijih američkih sportistkinja, a ova dama popularnost duguje ne samo uspesima u svetu atletike, već i pomalo kontroverznoj ličnosti i nesvakidašnjoj odluci da čeka do braka na prvi seksualni odnos.

Lolo Džons Foto: lolojones / Instagram

Ovo priznanje šokiralo je američku javnost, a ona je to obelodanila u tamošnjoj verziji rijalitija “Veliki brat” u kome se takmiče VIP ličnosti.

Lolo je izrazito atraktivna i često ističe svoj seksepil na društvenim mrežama, a već gazi i četrvtu deceniju, pa je ovo otkriće mnoge zateklo.

“Pokušavala sam da budem s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali sve je uvek završavalo raskidima i mojim slomljenim srcem. Rešena sam da imam seks tek kada stupim u brak, ali nikako ne mogu da pronađem pravog muškarca”, rekla je ova seksi 37-godišnjakinja, pa dodala:

“Ne znam zašto me Bog još uvek nije blagoslovio brakom. Dopadaju mi se brojni muškarci, ali u veze sa mnom ulaze uvereni da će mi promeniti stav. Kada shvate da nema ništa od seksa pre braka, napuštaju me.”

Džonsova se osvrnula i na to kako zamišlja svoje prvo seksualno iskustvo: “Znam da će moj prvi seks s budućim suprugom biti sjajan. Doduše, meni i neće moći da bude drugačiji, pošto nemam s čim da ga uporedim.”

Inače, Lolo se na Instagramu, na kom je prati gotovo pola miliona ljudi, predstavila interesantnom, šaljivom rečenicom koja je oduševila njene fanove: “Čuvam se do 41. godine, jer moraju da snime nastavak filma “4 banke, a nevin”. Slava Isusu. Uz to, ja sam i učesnik Olimpijskih igara”