izgledala-je-kao-prosecna-devojka-a-onda-je-dala-bogatstvo-na-operacije:-pogledajte-kako-izgleda-telo-od-pola-miliona-dolara

19.05.2019. 08:03

Bila je sasvim prosečna devojka iz komšiluka a onda je poželela da liči na Kim Kardašijan. Na to je potrošila pravo bogatstvo, a pogledajte rezultat.

Pre svih zahvata izgledala je ovako Foto: Profimedia

Dženifer Pamplona (27), manekenka iz Brazila, potrošila je nešto preko pola miliona dolara kako bi ličila na Kim Kardašijan. Uradila je preko 30 estetskih zahvata i praktično promenila svaki deo tela, a poseban akcenat stavila je na zadnjicu. Podvrgla se posebnoj tehnici podizanja zadnjice pod nazivom „paukova mreža“ prilikom koje se u telo ubacuje na stotine iglica koje bi trebalo da stimulišu proizvodnju kolagena u zadnjici kako bi se mišići zategli a koža postala i ostala nežna i glatka.

Proces izgleda ovakoFoto: Profimedia

Oblik paukove mreže u ovoj proceduri nije izabran tek tako – iako su niti nežne i krhke, zna se da je ovo jedna od najizdržljivijih i najjačih struktura u prirodi.

Prilikom ove procedure se niti kolagena ubrizgavaju odvojeno jedne od drugih, zbog čega se postiže mnogo bolji efekat, a krajnji rezultat izgleda ovako.

Ovako izgleda rezultatFoto: Profimedia

Naravno, pored zadnjice je Dženifer uradila još mnogo drugih zahvata kako bi bila što vernija kopija Kim Kardašijan.

Ne, nije Kim. Ovo je DženiferFoto: Profimedia

A krajnji rezultat tela vrednog pola miliona dolara izgleda ovako:

Da li liči na Kim Kardašijan?Foto: Profimedia

Prošle godine je Dženifer bila na ivici smrti jer joj je silikon u grudima eksplodirao, što ju je, kako kaže,dozvalo pameti i sada pokušava da zaboravi na svoju zavisnost od operacija.

Sada je na Instagramu, i rešila je da potpuno preokrene svoju karijeru i postane fitnes guru.

– Želim da pomognem devojkama da dođu do idealnog dela – ali ne skalpelom već kroz vežbanje – poručuje ona.