„izgledas-mladje-od-svog-deteta“:-svi-se-danima-cude-zbog-novog-lica-kim-kardasijan-–-nikad-mladja-nikad-cudnija

“Ne mogu da verujem da moja prvenca ima šest godina”, rekla je Kim.

I still can’t believe my first born baby is 6. pic.twitter.com/cCCRtQOzRT— Kim Kardashian West (@KimKardashian) June 22, 2019

Šesti rođendan Nort Vest bio je velika vest na društvenim mrežama, kao što je slučaj sa svim dešavanjima u porodici Kardašijan – Džener, ali je mama Kim povod objavljivanja slike bacila u drugi plan.

Does kim have a new face?— Aries Mixie (@AriesMixie) June 23, 2019

“Da li Kim ima novo lice”, pitaju se jedni gledajući nikad mlađu, a ni nikad čudniju Kim.

Cant even move your face to smile….fake af…kids gonna have major complexes since you are plastic and obviously not happy with yourself.— Anne (@Anne18770493) June 22, 2019

“Ne možeš ni da se nasmeješ. Deca će imati toliko kompleksa jer si plastična i očigledno nesrećna sobom”, žure da zaključi drugi, dok treći govore da Kim (38) izgleda kao da ima 20 godina.

Neki su ekstremniji pa se pitaju: “Kako to da izgledaš mlađe od svog deteta?”.

How do you look younger than your kids ?— Thomas ✨🎶 (@BritSpearsBrit) June 22, 2019

Kim jeste pasionirani ljubitelj estetskih korekcija, a i fotošopa pa kad se udruže njene dve ljubavi, ona očas posla “odbaci” 18 godina “viška”.

My new @kkwbeauty Loose Shimmer Powders for Face & Body are so silky and blingy!! ✨ I love using them on top of the Body Shimmer when I want a more intense glow. I’m using the shade Pearl in this video. Available now at https://t.co/aIjp1MBlpZ #kkwbeauty pic.twitter.com/K3PSZuS5fy— Kim Kardashian West (@KimKardashian) June 22, 2019

Rijaliti zvezda koja na Tviteru ima 61 milion pratilaca, ima još jednu ljubav, kozmetiku. Nedavno je promovisala liniju šminke za telo. Da, sada se intezivno i telo doteruje šminkom.

Novi marketinški plan Kim Kardašijan Vest podržala je i njena prijateljica Krisi Tajgen koja je rekla da je kao mlađa morala samo da šminka lice, a da se vremenom situacija promenila, pa ona šminka i …. noge.

Kozmetička industrija poslednjih desetak godina doživljava neverovatnu ekspanziju, koju su na vreme primetile, a koju su i ubrzale sestre Kardašijan – Džener, posebno Kajli Džener i Kim, koje su danas i mejk ap moguli.

“Treba vam što više šminke, za sve” poručuju. Da li ćete ih poslušati?