izgubio-od-djokovica:-sasa-ima-tek-22-godine,-opasan-je-zavodnik,-a-jedan-tip-devojaka-mu-je-bas-omiljen

Đoković je slavio, a Zverevu je ostalo da analizira poraz.

Teniser Aleksandar Saša Zverev čiji je najveći uspeh u juniorskoj karijeri bilo je osvajanje Australijen opena 2014. godine, a najveće dostignuće u seniorskoj kategoriji treće mesto na ATP listi, ranije je bio povezivan sa švajcarskom teniserkom Belinda Benčić.

Njih dvoje se poznaju od samih tensikih početaka, a iako nikad nisu potvrdili da su bili u vezi, javnost nije odustajala pa ih uveliko pravila liste njihovih najboljih momenata.

I to je trajalo do kraja 2018. kada je na površinu isplivala vest da je Zverev u vezi sa Olgom Šapirovom iz Moskve. Zverev je takve navode negirao rečima da je sa Olgom samo prijatelj, a prošlog meseca je njegov otac Aleksandar, koji se bavio tenisom i koji je jedno vreme trenirao sina, izjavio da je Saša slobodan.

omg🙈❤ pic.twitter.com/NsKzhLHAPw— 👑Yul (@PrinceSascha123) December 4, 2018

Aleksander Zverev mlađi čija je majka, takođe, bila teniserka, a čiji je brat Miša još jedno tenisko ime u njihovoj porodici, omiljen je među svojim koleginicama. Jedna od njih je Nemica Zabine Katarina Liziki.

Zverev koji o Đokoviću uvek govori u superlativu, veoma je blizak sa teniserkom Andreom Petković.

Andrea je nemačka teniserka srpskog porekla. Najbolji plasman u singlu bila joj je 10. pozicija, a u parovima 68. mesto.

Otac Andree Petković je Zoran Petković, bivši jugoslovenski Dejvis kup igrač koji je 2001. godine dobio nemačko državljanstvo.

Naš Nole sada ide ka polufinalu, a u pauzama hekla! Morao je juče da zbog kiše sačeka na okršaj sa Zverevim pa je “opleo po vuni”.

Novakova poruka JeleniFoto: Instagram

Jelena je zadivljena njegovim umećem heklanja, a on joj je pred meč ostavio jednu ljubavno- zdravstvenu poruku! Tako se Đokovići vole “na zdrav način”.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO- LJUBAVNA PRIČA JELENE I NOVAKA: