izjava-nase-manekenke-o-muskarcima-koji-varaju-se-nece-dopasti-zenama:-„muskarac-kad-prevari-devojku,-on-je-i-dalje-voli“

22.05.2019. 21:07

Sofija Milošević, uspešna manekenka i Instagram influenserka koju prati 400.000 ljudi, u intervjuu za štampano izdanje magazina „Story“ pričala je o pokretanju dizajnerskog brenda i muško-ženskim odnosima.

Sofija Milošević Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija

S obzirom na to da živimo još uvek u patrijarhalnoj sredini u kojoj se muškarcu lakše i brže oprašta, a ženi se dodaju neslavni epiteti, za identične postupke, ne čudi preterano zašto i dalje prevara muškarca se ne smatra toliko problematičnom.

Sofija Milošević u intervjuu za „Story“ na pitanje – Da li smatra da postoji ljubav posle neverstva, rekla je: „Kako godine prolaze, sve više verujem da je muško neverstvo drugačije od ženskog. Jednostavno, oni mogu da prevare i devojku koju vole. Takve prevare su, zaista, za jedno veče, ali ako se dešavaju iz večeri u veče, to je nešto drugo.

Dakle, u teoriji verujem da je moguće nastaviti posle prevare, jer ona nije odraz odsustva ljubavi, ali teorija je jedno, a praksa drugo. Kad bih saznala da me je dečko prevario, ne bih mogla da ostanem sa njim“.

View this post on Instagram Ceo zivot sam bila zaljubljenik u filmove te tako sam ih pogledala bezbroj i uvek sam ostala fascinirana starim filmovima i starim Hollywoodom.Zene koje su na mene ostavile najveci utisak su bile muze i inspiracije svoga vremene a samo neke od njih su:Ursula Andress,Rita Hayworth,Marliyn Monroe,Sophia Loren,Audrey Hepburn,Elizabeth Taylor,Giulietta Masina… I ono sto me je toliko inspirisalo kod njih je upravo energija i harizma kojom su zracile,toliko da bih neke scene iznova i iznova premotavala.. Kada govorim o lepim zenama,uvek mislim ne na lepotu kao nesto sto je dato ,vec na energiju kojom zene zrace i njome imaju paznju svih ljudi kada udju u prostoriju.. Moje haljine su inspirisane tim zenama i onim sto one predstavljaju.. Hrabrim zenama ❤ Sofi Milo Photo by @jelenabalic Style by @gordanamanojlovic Make up by @branakostic Hair by @marcellomura_hair A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on May 21, 2019 at 3:53am PDT

Ako razložimo izjavu na delove, muško neverstvo je podložno hormonskim nagonom muškarca, pa mu je oprošteno. U slučaju kod žena, barem po Sofiji, znači da je prevara isključivo došla kao posledica manjka ljubavi i da žene nemaju impulsivne odluke koje vode ka prevari.

Da li se slažete sa Sofijom ili ne?