izvadile-tesku-artiljeriju:-ovako-se-slavne-lepotice-spremaju-za-met-galu-–-za-neke-od-tretmana-nikad-niste-ni-culi

06.05.2019. 23:02

Prvi ponedeljak u maju se uskoro završava što znači samo jedno – Met gala samo što nije počela! A zvezde se naveliko spremaju da nam prirede spektakl.

Met gala uskoro počinje! Crveni tepih ispred muzeja Metropolitan u Njujorku u narednim satima počinje da se puni slavnim zvanicama koje pristižu u 19h po tamošnjem vremenu, odnosno u 1h po našem.

Met gala za temu ove godine ima “Notes on Fashion”, a inspirisana je esejom Suzan Sontag iz 1964. godine “Notes on Camp”, pri čemu se “camp” definiše kao ljubav prema neprirodnom, umetnost i preterivanje, pobeda stila nad sadržajem, estetike nad moralnošću, ironije nad tragedijom. Da li će slavne face uspeti da doskoče zadatku?

Pripreme za najveći modni događaj godine traju ceo dan, a slavne lepotice na društvenim mrežama podelile su neke trikove kojima se služe kako bi na Met gali zablistale punim sjajem.

Zatvori

Bela Hadid

Bela Hadid je otišla kod kozmetičarke slavnih Džoane Čeh na “tretman crvenim led svetlima” koji deluje tako što stimuliše proizvodnju kolagena i zateže kožu.

Dua Lipa

Pop zvezda Dua Lipa rešava se podočnjaka maskom koja smanjuje otok na okoloočnom predelu i priprema ga za tešku šminku.

Điđi Hadid

Điđi se u satima pred crveni tepih fokusira na to da ima savršen osmeh. Izbelila je zube olovkom iz kolekcije njene dobre prijateljice Kendal Džener.

Hejli Biber

Hejli Biber provodi dan u spa opuštanju a na Instagramu je pokazala da lice neguje hranljivom maskom.

Majli Sajrus

Dok joj frizeri očigledno prave neku otkačenu frizuru u njenom prepoznatljivom stilu, Majli Sajrus uživa u masaži ruku kojom se rešava viška vode u telu.

Serena Vilijams

Slavna tenisera Serena Vilijams dan uoči Met gale provodi u teretani.

Karli Klos

Manekenka Karli Klos prvo je dobro naparila lice kako bi se pore otvorile…

Karli Klos

… i primile sve hranljive komponente. Efekat je pojačala time što je lice prekrila plastičnom haubom. Izgleda poprilično neugodno ali, znate kako kažu – sve za lepotu!