„ja-u-ovakvoj-kosulji-idem-na-plac“:-slavna-plavusa-se-u-muskoj-kosulji-pojavila-u-veneciji-–-svi-je-pljuju,-a-ona-izgleda-bogovski

30.08.2019. 15:44

Viđali smo brojna golišava izdanja sa crvenih tepiha, kreacije sačinjene od par tračica i potpuno prozirnih materijala koji ništa ne prepuštaju mašti, ali mušku košulju umesto haljine još nismo!

Neprimereno ili skroz šik i originalno? Foto: Profimedia

I dok slavne lepotice defiluju Venecijanskim filmskim festivalom u glamuroznim haljinama i odelima, lepa Južnoafrikanka Kendis Svonpul pokreće novi trend. Sinoć je na premijeri filma „Marriage Story“ nosila samo – košulju.

Kendis SvonpulFoto: Profimedia

Tačnije, nosila je predimenzionirani prugasti model koji neodoljivo podseća na mušku košulju, koju je u struku stegla pojasom. Ležernu kombinaciju dopunila je crnim cipelama s visokom potpeticom Kristijana Lubutena, kao i sa nekoliko komada upečatljivog nakita.

Upadljiv nakit je izvukao stvarFoto: Profimedia

„U ovome je došla na crveni tepih?“, zapitali su se mnogi pratioci Filmskog festivala u Veneciji. „Ja u ovakvoj košulji idem na plac, a ne na glamurozan događaj, komentarisale su žene na društvenim mrežama.

Kako vam se dopada?Foto: Profimedia

Što se nas tiče, sa ovako izvajanim nogama može da obuče šta god hoće, jer izgleda kao boginja! Šta vi kažete?

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.