jaric-sa-prelepom-boni-uziva-u-crnoj-gori:-jedan-detalj-otkrio-koliko-je-ozbiljna-njihova-veza

07.08.2019. 13:43

Marko Jarić ovog leta odmara u Crnoj Gori sa devojkom, američkim modelom Boni Mjuler.

Marko Jarić Foto: Profimedia

Za vezu Marka Jarića i Boni Mjuler saznalo se u martu ove godine. A iako je u početku izgledalo, zbog burne ljubavne prošlosti našeg proslavljenog košarkaša, da će to biti još jedna kratkotrajna romansa, veza je potrajala.

I postaje sve ozbiljnija i ozbiljnija.

Odmor u Crnoj Gori je dokaz za to, a tamo se dešavaju brojne lepe stvari. Sa poznatim parovm su i Markove ćerke koje je dobio u braku sa Adrijanom Limom, Sijena i Valentina.

Objava sa profila Boni MjulerFoto: Instagram

Boni je na na svom proflu postavila sliku devojčica, da se zaista radi o Sijeni i Valentini, potvrdio je i tatin profil.

Sijena na tatinom profiluFoto: Instagram

A da stvari budu još bolje, u Budvi je i Markova sestra, dizajnerka Tamara Jarić.

Tamara bi bila na mukama kada bi morala da se odluči koja joj je snaja najdraža. Ona je u sjajnim odnosima sa Limom koju ni Budva ne zaboravlja.

Brazilska manekenka je 2017. sa bivšim suprugom, decom i njegovom majkom Žižom, uživala na crnogorskom primorju. Sada se „ušuškala“ pored turskog milionera Emira Udžara sa kojim je nedavno bila na Mikonosu. A baš u ovom momentu odmara u Italiji.

Jarić je pre veze sa Boni, a nakon razlaza od Lime 2014. godine često viđan u društvu atraktivnih devojaka u Majamiju. Zabavljao se i sa devojkom iz Srbije, Dušicom Spasić.