jasno-je-zasto-su-dejvid-i-viktorija-najstilizovaniji-par-veka,-a-sinoc-su-dokazali-da-niko-ne-moze-da-im-izadje-na-crtu:-pogledajte-ova-s-a-v-r-s-e-n-a-izdanja!

04.09.2019. 10:56

U Londonu je sinoć održana dodela nagrada koju tradicionalno organizuje „GQ“ magazin, a ovog puta specijalno priznanje uredničke ekipe za doprinos sportu dobio je Dejvid Bekam, jedan od najboljih britanskih fudbalera u istoriji.

Viktorija i Dejvid Bekam Foto: Profimedia

Bekamu su na crvenom tepihu društvo pravili supruga Viktorija i najstariji sin Bruklin (20), a svi do jednog bili su fantastično stilizovani, no šou je ipak ukrala modna dizajnerka!

Dejvid i Bruklin opredelili su se za neprevaziđenu klasiku i jednostavna crna odela, s tim što je jedan nosio leptir mašnu, a drugi tanku, modernu kravatu.

Viktorija i Dejvid Bekam Foto: Profimedia

No, detalji poput specifične teksture na sakou slavnog fudbalera i bela maramica u džepu jasno su pokazali da 20-godišnji Bruklin još ima šta da nauči od svog oca!

Naravno, Viktorija je na koncu svega bila ta koja je zasenila i jednog i drugog, premda i ona nije modno eksperimentisala, ali to i jeste oduvek bio njen manir – da jednostavnošću zaseni sve druge!

Viktorija i Dejvid Bekam Foto: Profimedia

Slavna 45-godišnjakinja blistala je u belom odelu nešto modernijeg kroja, sačinjenog od oversized blejzera sa kontrastnim, crnim dugmićima i zvono pantalona. Ovu kreaciju upotpunila je crnim salonkama i clutch torbicom u istoj boji, te diskretnim naušnicima, a po običaju nije preterivala sa šminkom, niti je imala posebnu frizuru.

Par je ponovo dokazao da teško da iko može da im parira kada je stil u pitanju, zar ne?

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.