jedan-dva-dva-dva-tri-dva-novinari-i-glumci-na-jutarnjem-treningu-aktivnije-srbije

29.03.2019. 14:36

Na Adi Ciganliji juče u 10.30 okupili su se novinari,glumci i ostale javne ličnosti na kreativnom doručku i treningu za medije koje je organizovao projekat Aktivnija Srbija.

Aktivnija Srbija trening Foto: Promo

Vežbe za zagrevanje, istezanje ,kao i na parteru pored ostalih bez uztezanja odradile su i novinarke koje su došle u visokim potpeticama . Nova generacija mladih glumaca nam je pokazala da veoma vode računa o svom zdravlju, pogotovo kada je reč o zdravoj ishrani, redovno treniraju bez izgovora s obzirom da im snimanja ponekad traju po ceo dan.

Aktivnija Srbija treningFoto: Promo

Đorđe Kreća poznat kao“ Vaske „ u seriji „Istine i laži“ podržao je projekat istakavši da je on lično promenio životni stil što se tiče vežbanja i zdrave ishrane .Milica Tomašević talentovana mlada glumica poznata kao „Mara“ iz“ Vojne Akademije“ zajedno sa kolegom Krećom trenirala na jutarnjem treningu Aktivnije Srbije bez“ blama “ jer je bila u haljini. Dr Vuk Stevanović doktor sportskih nauka i mentor tima Aktivnije Srbije bio je u ulozi novinara koji je uzimao izjave, možda su malo pobrkali uloge ali cilj je jedan zdravija i Aktivnija Srbija.

Sportsko-edukativni projekat „Aktivnija Srbija“ sa podrškom Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, Ministarstva omladine i sporta i Ministarstva zaštite životne sredine , ima za cilj promovisanje kulture zdravlja, edukuje građane Srbije, podstiče ih na aktivnost i razmenu iskustava, podižući svest o važnosti zdravog i aktivnog života, nastojeći, istovremeno da promeni negativne trendove koji nas čine sve nezdravijom i gojaznijom nacijom. Informacije o projektu i treninzima na www.aktivnijasrbija.rs