jedan-od-najpopularnijih-frajera-holivuda-otkrio-da-napusta-glumu:-svet-je-sokiran,-a-evo-sta-je-razlog!

04.06.2019. 20:13

Kris Hemsvort jedan je od najzgodnijih i najpopularnijih holivudskih glumaca, a svetsku slavu svakako duguje ulozi superheroja Tora u brojnim Marvelovim ostvarenjima. Nedavno smo imali prilike da ga vidimo u hit filmu „Osvetnici: Kraj igre“, a nakon što je pobrao brojne pohvale na račun svoje glume, svet je šokirao novom odlukom.

Kris Hemsvort sa suprugom Elsom Foto: Profimedia

Naime, 35-godišnji glumac rešio je da se povuče iz sveta šoubiznisa i napusti holivudsku industriju, i to na duže vreme. Hemsvort nije krio razlog za ovakvu odluku, prilično neočekivanu i iznenadnu, a radi se o tome što želi da se posveti porodici i da više vremena provodi kod kuće sa suprugom i njihovo troje dece.

Jedan od najzgodnijih glumaca u HolivuduFoto: Profimedia

„Ove godine verovatno više neću ništa snimati. Jednostavno želim da budem kdo kuće sa decom. Trenutno se svi nalaze u vrlo važnom periodu. Još uvek su mali, ali svesniji su da me nema nego što je to ranije bio slučaj“, objasnio je Kris i dodao da će boraviti u svom luskuznom domu u Australiji u gradiću Bajron Bej.

Podsetimo, porodica se 2014. preselila iz Los Anđelesa u ovo mirno mesto, jer su se po sopstvenom priznanju umorili od glamura i paparaco fotografa.

„Kada neko vreme živiš tamo, shvatiš da ti treba promena, a posebno kada dođu deca. Moj centar sveta sada su oni. Shvatio sam da je taj grad počeo da me guši i želeo sam da moja deca žive van svega toga. Smatram da je život u prirodi, na velikom ranču i svežem vazduhu s pogledom na more mnogo zdraviji za moju porodicu. Srećniji smo tamo, deca imaju ogroman prostor za trčkaranje“, istakao je svojevremeno holivudski glumac.

Kris i Elsa zajedno su devet godinaFoto: Profimedia

Da odluka o napuštanju glume nije naglo donošena, svedoče i njegove česte izjave o tome da mu razdvojenost od porodice sve teže pada. Jednom prilikom ispričao je i kako njegova ćerka Indija Rouz prolazi kroz težak period kada moraju da se razdvoje.

Inače, Hemsvort je sa svojom izabranicom Elsom Pataki u vezi već devet godina, a važe za jedan od najstabilnijih i najzaljubljenijih u Holvidu.

Zanimljivo je da su se upoznali na sastanku na slepo, a kako je glumac otkrio to je bila ljubav na prvi pogled.