jedna-od-najpopularnijih-srpskih-blogerki-je-u-osmom-mesecu-trudnoce-a-kad-joj-vide-stomak-svi-ostanu-bez-reci

Mila je veoma aktivna trudnica, što je lako zaključiti i po njenim Instagram objavama, a neprestano je u pokretu i ništa joj ne pada teško, uprkos tome što je već u osmom mesecu.

„Izgleda da čekam dan porođaja da bih stala i odmorila se, a čak sam pre mesec dana išla i na more, i to prilično daleko. Za sve imam lekarsku dozvolu, a smatram da je najvažnije slušati svoje telo i osećaje“, ističe poznata blogerka za portal „Žena.rs“, i otkriva nam da će na svet doneti devojčicu.

Kada pogledate Miline nove fotografije, teško je poverovati da je ova 30-godišnjakinja zaista u podmakloj trudnoći, s obzirom da joj se stomak jedva nazire.

„Iskreno, jednostavno sam imala sreće. I prva trudnoća mi je bila slična, ukupno sam se ugojila četiri kilograma, a iz porodilišta sam izašla sa istim brojem kilograma kao i kada sam ostala u drugom stanju“, objašnjava nam Mila, i ističe da je njena trudnička linija nije rezultat bilo kakvog režima niti namere.

„Zaista jedem sve, s tim što je prednost što i inače volim zdravu hranu, i konzumiram veliki količine voća i povrća. Takođe, nikada ne jedem noću, niti imam želju da recimo u pola noći uzmem parče slanine. Preko dana jedem šta god poželim, biloa to pasta ili sladoled, ali pijem i puno vode“, priča nam ova blogerka.

Mila uglavnom dobija komplimente i pohvale na račun svoje trudničke linije, a kaže da joj je samo jedna devojka zamerila da postavljna nerealne standare za ostale trudnice.

„Hoću da naglasim da ja nikada i nigde ne potenciram da je ovo ideal, svaka trudnoća je individualna stvar i nije za poređenje. Ni sama nisam znala na startu šta me čeka, i da li ću se ugojiti 5 ili 20 kilograma“, zaključila je ona.