jedno-njihovo-letovanje-kao-nas-ceo-zivot:-basloslovne-sume-koji-poznati-trose-na-odmoru-–-ne-moze-bahatije

19.08.2019. 00:47

Saznalo se da su Megan Markl i princ Hari početkom avgusta, a zbog 38. rođendana vojvotkinje od Saseksa boravili na Ibici. Saznalo se i da su tamo potrošili basloslovne sume nova, što je inače pravilo među poznatima.

Megan Markl Foto: Profimedia

Megan Markl i Hari su, boraveći na Ibici, odseli u luksuznom hotelu „Vista Alegre“. Kako je navedeno, odmor na nedeljnom nivou u glamuroznom odmaralištu košta od 3, 400 evra do 130 hiljada evra.

Arči već putuje sa roditeljimaFoto: Profimedia

Pretpostavlja se da su vojvotkinja i vojvoda odabrali drugu varijantu kako bi na raspolaganju imali sve pogodnosti.

Ovde su odmarali dok su uživali na IbiciFoto: Profimedia

Oni su zatim uživali u Đeroni u „Sa Calma“ hotelu u kojem su bili i Dejvid Geta i Pol Makartni.

More na dohvat rukeFoto: Profimedia

A koliko ove srede će se sa sinom Arčijem Harisonom uputit na jug Francuske. Ne brinite za malog princa. Iako lekari savetuju da bebe ne putuju sa roditeljima pre 10. meseca, on je „posebna“ beba koja putuje privatnim avionom i čija je bezbednosti maksimalno osigurana.

Kada smo već kod obezbeđenja, telohranitelji se ne odvajaju od Megab i Harija, a bezbednost je u pomenutim tačkama Španije dok su oni bili u ovoj zemlji bila podignuta na najviši nivo.

Edrijen Brodi i Nataša PoliFoto: Profimedia

Ekscentričnost letovanja poznatih ogleda se i u „detaljima“ . Primera radi , Edrijen Brodi i Nataša Poli su, letujući u Sen Tropeu, često boravili u luksuznom klubu 55, gde se „debelo plaća“ sve od hrane do ležaljke na plaži u čijoj je blizini restoran.

Bijonse na skupocenoj jahtiFoto: Profimedia

Ekscentričnost se ogleda i u skupocenim plovilima. Jahta na kojoj Bijonse i Džej Zi letuju, košta „samo“ 180 miliona dolara.

Ali ovo je samo ekscentričnost vidiljiva javnosti, iza zatvorenih vrata cifre se povećavaju za više nula.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.